Sociální sítě
Nahoru

Představujeme whisky gentlemenů Chivas Regal „Made for Gentlemen“

Life-stylový a módní portál iLuxus.cz, který pravidelně přináší zpravodajství ze světa luxusu, se stal hrdým partnerem skotské whisky Chivas Regal, která v tyto dny představuje svoji limitovanou dárkovou edici „Made for Gentlemen“. Protože se tato 12tiletá „dárkovka“ může stát pro řadu našich čtenářů – pravých gentlemanů – příjemnou inspirací a tipem pod stromeček pro své blízké, pojďme si ji nyní blíže představit.

CHIVAS REGAL 12yo je vynikající skotská míchaná whisky vyráběná z více než 40 jednodruhových skotských whisky. Vz niká v palírně Strathisla, nejstarší fungující palírně Skotské vysočiny. Barva je zářivě jantarová, vůně připomíná lesní květiny, vřes a med. Chuť je bohatá, hebká, má aroma medu, zralého jablka a vanilky. Původně se hokynářští bratři Chivasové, James a John, začali specializovat na prodej vína a destilátů. V roce 1857 zaregistrovali firmu Chivas Brothers, která o několik let později začala míchat vlastní whisky. Whisky Chivas Regal se na trhu poprvé objevila již v roce 1909, avšak zpočátku jako míchaná sladová dvacetipětiletá a teprve v roce 1939 poprvé jako míchaná dvanáctiletá.

Super-prémiová skotská whisky Chivas Regal 12yo přichází v předvánočním období doslova v novém kabátě. V rámci prestižní kampaně „Made for Gentlemen“, při které se spojuje se známými módními návrháři, představuje limitovanou edici vytvořenou ve spolupráci se světoznámým londýnským krejčím Patrickem Grantem. Ten zdůraznil osobnost whisky a jejich konzumentů speciální dárkovým balením „Made for Gentlemen“ pro letošní rok.

„Spolupráce s Chivas Regal je přirozené spojení kvalitní whisky, umění a módy. Dokázali jsme dosáhnout dokonalé rovnováhy mezi tvarem a povrchovou úpravou a ideálně tak propojit trvalé hodnoty s luxusním zbožím, mezi které Chivas Regal patří,“ vysvětluje samotný autor edice a návrhář luxusního pánského oblečení Patrick Grant. Chivas Regal je whisky charakteristická svoji jemnou chutí s lehkým ovocným závanem harmonicky laděným s nejkvalitnějšími přísadami z celého Skotska. Právě díky každoročnímu spojení Chivas Regal a světové ikony módy můžete touto limitovanou edici obdarovat svého blízkého a vyjádřit mu tak hodnoty skrývající dárkové balení „Made for Gentlemen“.

„Tuto exkluzivní edici ‘ušitou‘ speciálně pro rok 2013 bude možné zakoupit před Vánoci také u nás. Naleznete ji v regálech obchodních řetězců Globus a Makro,“ prozradila během slavnostního představení produktu Petra Fialová, brand manažerka značky ze společnosti Jan Becher. V rámci společenského večera „Večer gentlemanů“, který pravidelně v tomto období pořádá značka Chivas, se prezentují osobnosti a společnosti z oblasti módy, designu a módních doplňků. Do programu letošního Večera gentlemenů, který je tematicky věnován pánské módě, jsme přizvali luxusní značky TM Lewin a Montblanc. Večerem provází oblíbený herec a moderátor Jan Čenský. Reportáž z této akce přineseme rovněž, stačí jen pravidelně sledovat stránky portálu iLuxus.cz.

Více z rubriky Bary

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.