Sociální sítě
Nahoru

Vkusné a kvalitní bydlení v místech, kde byste to nečekali

Pražské Vysočany. Čtvrť, která ještě relativně nedávno přitahovala hlavně dělníky do některého z mnoha zdejších průmyslových podniků, se v posledních letech rychle proměňuje.

Masivní investice do revitalizace a kvalitní infrastruktury se zúročují v přílivu nových obyvatel. Rostou zde parky, obchody, přibývají služby. A právě v takovém prostředí již řadu let postupně vyrůstá největší bytový projekt v České republice – Harfa Park.

Tisíce nových bytů v Praze

Bytové domy v projektu Harfa Park vyrůstají už od roku 2007. Od té doby zde přibylo 2 000 nových bytů. V šesté etapě výstavby, která právě začíná, přibude dalších 119 bytových jednotek. A na ně se teď podrobně podíváme.

Nové byty v Praze – Vysočanech budou patřit k vyššímu standardu bydlení. A to nejen architektonickým řešením, ale také vybavením. Nové byty v projektu Harfa Park VI budou mít například ve standardní nabídce čipem otevírané domovní dveře nebo úpravy bytů na míru.

Komfort doma, komfort venku

Bydlení na Vysočanech v projektu Harfa Park je městským bydlením se vším všudy. V bezprostřední blízkosti najdete odpočinkové zóny plné zeleně a dětská hřiště, nové obchody, pizzerie, restaurace, kadeřnictví, vinotéky, květinářství – cokoliv si jen vzpomenete. A když ani to nestačí, 5 minut pohodlné jízdy autem jsou hned dvě velká nákupní centra – Galerie Harfa a Galerie Fénix.

Nové byty v projektu Harfa Park VI mají být dokončeny na jaře 2016. Rezervovat si je ale můžete již dnes. Cena začíná na 44 000 Kč za metr čtvereční a veškeré další informace najdete zde.

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.