Sociální sítě
Nahoru

Pět tipů, jak přivést milovníka masa k absolutnímu štěstí

Možná někoho takového máte doma, možná jste jím vy sami. Lidé, kteří milují maso ve všech podobách, si v kuchyni potrpí na kvalitní vybavení, které jim dá 100% kontrolu nad přípravou oblíbené lahůdky. Spolu s blížícími se Vánoci tak možná oceníte následující tipy na gurmánské vybavení.

Začneme drobností, která ale dokáže výsledkem pořádně zamávat, samozřejmě k lepšímu. Teploměr na maso slouží k precizní přípravě přesně podle chuti strávníka – stačí jej zapíchnout třeba do steaku z mladého býčka a podle teploty okamžitě zjistíte stupeň propečení. O pořádném roastbeefu jako od anglické maminky si bez teploměru nechte jen zdát.

Teploměr na maso, Tescoma, 248 Kč

Jeden elegantní pohyb a grilovaný hovězí pupek nebo tenké plátky svíčkové do asijského salátu dostanou svou porci tepla i z druhé strany. S multifunkční kuchařskou pinzetou bude váš pohyb v kuchyni precizní, úsporný a perfektní. Kvalitní pinzety díky nástavcům využijete i jako vařečku nebo široké kleště, bez problémů ji umyjete i v myčce.

Pinzeta na maso Presto, Tescoma, 299 Kč

Na čem to maso vlastně připravit? No jistě, na pořádně bytelné pánvi. Jedině ta se dokáže dostatečně rozpálit a udržet vysokou teplotu po celém povrchu dna. Námi doporučená pánev má profilované dno pro charakteristické mřížky na mase, praktickou sklápěcí rukojeť a hlavně prvotřídní antiadhezní povlak Teflon Classic proti připalování.

Grilovací pánev Premium, Tescoma, 799 Kč

Nože jsou nástrojem, kterého si každý kuchař považuje nejvíce. A pracuje s nimi denně. Proto by měly být z celého kuchyňského vybavení na co možná nejvyšší úrovni. Jako například nože Azza vyrobené z jediného kusu nerezavějící oceli a s ergonomickou rukojetí a masivními nýty. K dostání v elegantním bloku a s desetiletou zárukou.

Blok na nože Azza, Tescoma, 2 499 Kč

Hvězda na závěr. Luxusní pekáč s poklopem, třívrstvým sendvičovým dnem, samostatným roštem a pevnými úchyty, ve kterém zvládnete jako nic přípravu husy, kachny nebo nadívaného krocana. Pekáč má pětiletou záruku a samozřejmě ho lze využít ve všech typech trouby.

Pekáč na maso Exclusive, Tescoma, 2 299 Kč

Více z rubriky Kuchyně

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.