Sociální sítě
Nahoru

Pohádkový princ Jan Čenský překvapil hodinkami Montblanc

Pěti hvězdičkový hotel La Palais na pražských Vinohradech nedávno hostil jedinečný „Večer Gentlemanů“. V jeho průběhu byla odhalena nová limitovaná edice super prémiové skotské whisky Chivas Regal 12yo, která svým vzezřením navazuje na jedinečný počin loňského roku. Zatímco rok 2012 přinesl sběratelskou edici navrženou Timem Littlem, který je po celém světě znám svou luxusní a na zakázku vyráběnou obuví, tak ten i letošní pokračuje ve stejném trendu. V rámci prestižní kampaně „Made for Gentlemen“, při které se Chivas Regal spojuje se známými módními návrháři, byla představena edice vytvořená ve spolupráci se světoznámým londýnským krejčovským mistrem Patrickem Grantem. Oficiálního odhalení vskutku luxusní edice Chivas Regal se s potěšením ujal Jan Čenský. Opětovně se totiž mohl cítit jako v pohádce – vždyť kouzelné prostory hotelu La Palais s hořícím krbem, skvostnou knihovnou a vynikající společností k tomu i nabádali. Nechyběl zde ani portál iLuxus.cz, který se zaměřil mimo jiné také na jeho hodinky. Je opravdovým gentlemanem s vytříbeným vkusem? Odpověď určitě nikoho nepřekvapí. Ano. Jan Čenský se zhostil své role hostitele vskutku perfektně. Dokonale padnoucí oblek T.M. Lewin a obuv anglické značky Barker sladil s horologickým skvostem ze Švýcarska. Tím byl ocelový Montblanc Nicolas Rieussec Chronograph Automatic v hodnotě 225 000 Kč, jehož hlavní předností je unikátní systém stopování časových úseků. Manufakturně vyráběné hodinky totiž využívají průkopnický systém, o jehož existenci se postaral právě francouzský hodinář Nicolas Rieussec na začátku 19. století. Na místo ruček se otáčí u chronografu celé disky a majiteli hodinek se tak nabízí vskutku jedinečný pohled na číselník. Hodinky, které vznikají ručně v secesní vile v Le Locle, lze pořídit v butiku značky v Pařížské ulici v Praze, případně na Václavském náměstí v rámci prodejny rodinného hodinářství Altman.

Více z rubriky Chronografy

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.