Sociální sítě
Nahoru

Inspirace na vánoční dárky

Vánoce se nezadržitelně blíží a vy stále ještě nemáte ani nápad, jaký vánoční dárek vybrat? Darujte něco opravdu speciálního a výjimečného. Přinášíme vám inspiraci na vánoční dárky vysoké kvality a nadčasového designu.

Kabelka Marylebone Monochrome, kůže Saffiano

Elegantní kabelka Marylebone Monochrome je vyrobená z té nejjemnější telecí kůže Saffiano. Kůže Saffiano pocházejí z kvalitních italských koželužen a jsou charakteristické svou strukturou, kvalitou a hlubokým barvením poskytující struktuře zvláštní hloubku a modernost. Kůže Saffiano jsou odolnější proti poškrábání než běžné kůže. Kabelka Marylebone se pyšní prostorným hlavním prostorem uzavíratelným kvalitním švýcarským zipem. Interiér je lemovaný třpytivým grogrénem a polstrovanou kapsou na iPad. Kabelce nechybí ani dvě vnější kapsy uzavíratelné magnetem. Dvě rukojeti v jezdeckém stylu a detailně zpracované druky skvěle doplňují vzhled celé kabelky. Marylebone Tote je perfektní kombinací stylu, elegance a praktičnosti. Kabelka je dárkově balená.

Přívěsek na kabelku ve tvaru hvězdy

Kabelku rozzáří nádherný přívěsek ve tvaru hvězdy. Kovový přívěsek je vyložen černými třpytkami, které dodají celému designu jas a zář. Přívěsek je dárkově balený.

Modrý Nonstop roller Delta Italiana

Krásný roller modré barvy s unikátním systémem plnění. Výjimečnost tohoto rolleru spočívá v tom, že kromě plnění inkoustovými bombičkami je plnitelný také tradičním inkoustem do plnicích per. Pro plnění inkoustem je nutné použít konvertor do plnicích per. Konvertor a jedna bombička jsou součástí balení. Roller je dárkově balený.

Kožený černo-modrý stolní set Markiaro z limitované edice

Krásný stolní kožený set Markiaro je ručně vyrobený z kvalitní kůže v černé kůži doplněné tmavě modrou linkou. Další unikátní produkt z výjimečné série Markiaro. Stolní set je vyroben v limitované edici pouhých 30-ti kusů pro celý svět.

Dárky zakoupíte v butiku Arde Style Shop na adrese www.arde.cz

Facebook

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.