Sociální sítě
Nahoru

Originální hodinky z pravého dřeva

Nábytek, doplňky do bytu, nebo třeba dřeváky? Ano, to vše možná ve svém bytě máte, ale pomysleli jste někdy na to, že lze mít i dřevěné hodinky? Nejenom při prvním pohledu, ale i při prvním připnutí na vaše zápěstí se do nich doslova zamilujete. A to nejenom do jejich samotné originality, ale i do jejich elegantního provedení a jedinečného vzhledu. A díky rozmanitosti modelů si jistě onen stav jedinečnosti a luxusu budete moci dopřát i vy sami.

Dřevěné hodinky WeWood: 1 hodinky = 1 strom

Zdá se vám zvláštní, že firma hovořící o ochraně přírody ji vlastně ke svým výrobkům využívá? Seznamte se s celou filozofií této značky. Zatímco z jednoho stromu se mohou vyrobit až stovky hodinek, za každé z nich firma jeden strom vysadí. V principu ho vlastně sázíte vy sami, a to jenom tím, že dáte sbohem běžným modelům, ale vyberete si materiál, který již po desítky let neztrácí styl.

Přírodní materiály jsou hitem

Samozřejmě to není pouze značka WeWood, která se zaměřila na kombinaci přírody a dokonalého strojku, který zajistí precizní přesnost hodinek za každých okolností. Na trhu se můžete setkat i s dalšími typy. Mezi ty nejzajímavější, a to i díky svému příběhu o dvou kamarádech, patří určitě hodinky Sioux City.

KickStarter a Sioux City – ideální spojení

Díky americkému projektu KickStarter, kde mohou lidé získávat na své nápady a projekty finanční částky, vznikla řada zajímavých věcí. Jenom máloco však zaznamenalo takový úspěch, jako právě hodinky Sioux City. Ty oslnili hlavně originálním nápadem, vytříbeným designem a také kombinací bambusového dřeva a prvotřídní kůže. Netrvalo dlouho a výroba se rozjela naplno.

Nakupujte na STYLOVKY.cz

I vy můžete mít tu čest tyto jedinečné hodinky nosit na svém zápěstí. Přináší vám je totiž internetový obchod Stylovky.cz, který byl prvním, který je na našem území začal nabízet. Mimo nich samozřejmě nabízí také zmíněné hodinky WeWood. I ty jsou jistě lákavým artiklem. A důvody, proč zde nakoupit?

Tím hlavním je důraz na originalitu, design a snahu odlišit. A právě s tímto cílem pracují Nikol a Dominik, mladý ostravský pár, který usilovně pracuje na tom, aby do svého eshopu přidával pouze zboží, které za to rozhodně stojí. Tak posuďte, zda se dokázali trefit i do vašeho vkusu! Vánoce se blíží, tak proč konečně nezazářit s něčím neobvyklým? Navštivte www.stylovky.cz/hodinky.

Více z rubriky Dámské hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.