Sociální sítě
Nahoru

Spojení elegance, sportovní vášně a funkčnosti – to je VIST!

Už brzy to přijde – hory zahalí sníh a vy vyrazíte užívat si zimních sportů. I na sjezdovce samozřejmě platí ty nejvyšší nároky na oblečení. Zimní outfit, ve kterém se vydáte zdolávat sjezdovky, by měl být samozřejmě designové zajímavý a hlavně funkční, abyste si zimu mohli užít do sytosti. Celou řadu úžasných modelů i super kvalitní zimní výbavu připravila luxusní italská značka VIST!

I ve znamení olympijských her!

Značka VIST se za 15 let svého působení na trhu stala synonymem pro nejvyšší kvalitu a unikátní design a to v oblasti zimního oblečení i zimní sportovní výbavy. A když se poohlédnete do historie značky, najdete hned několik pádných argumentů. Značka byla založena v roce 1997 a to s jasným a odvážným cílem – přinést na trh oblečení a sportovní vybavení, které ostatní zastíní svou kvalitou a provedením – a povedlo se. Mezi první produkty značky VIST patřily speciální desky pro vázání, které měly zdokonalit jízdu a zajistit větší bezpečí při lyžování.

Záměr se povedl nad míru. Těmito deskami se vybavili lyžaři i na zimních olympijských hrách v Naganu a úspěch byl na světě. Značka VIST, jejíž výrobní hala byla ze začátku jen malá garáž, se rázem mohla rozvinout. V roce 2001 zahájila výrobu funkčního oblečení pro závodní lyžování a odtud byl už jen krůček k výrobě zimního oblečení pro širokou veřejnost.           

Outlet, který stojí za pozornost!

V současné době značka VIST představuje celou řadu zajímavých modelů – jsou to hlavně zimní bundy v dámském i pánském provedení, které vždy přinášejí něco navíc. Dámské zimní bundy od VIST mají vždy rafinovaně promyšlený střih tak, aby zvýraznil ženskou postavu a současně nijak neomezoval v pohybu. Každý zimní sport si v nich můžete užít naplno a přitom vypadat dokonale.

U pánských bund sází VIST především na praktičnost – bundy mají několik důmyslně uspořádaných kapes a volnější střihy, které mužům více vyhovují. Společným jmenovatelem je potom nezaměnitelný design bund, který vždy odpovídá aktuálním módním trendům. V kolekcích outletu najdete bundy v sytých barvách, modely s trendy potiskem nebo i takové speciality jako jsou zimní bundy s výrazným zdobením v podobě kožešiny na kapuci a mnoho dalších. VIST zkrátka nabízí bohatý výběr modelů pro každého milovníka pohodlí a luxusu.

Lyže VIST – spojení nejlepších materiálů a úchvatného designu

Důmyslné provedení ukazuje značka VIST i u svých lyží. Ty jsou vyrobeny z nejkvalitnějších materiálů tak, aby nabídly maximální požitek jízdy pro vášnivé lyžaře. Lyže VIST kromě super kvality nabízí i zajímavý design. Některé modely jsou inspirovány starými časy – tedy pruhy, jiné přinášejí moderní motivy. Volba je už jen na vás.

Pokud vsadíte na VIST, budete mít jistotu špičkové kvality a luxusně prožité zimy. Nabídku VIST outletu i lyží najdete na www.mega-sport-outlet.cz

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.