Sociální sítě
Nahoru

Ubytování v Praze

Každý se v této době může dostat do situace, kdy hledá ubytování, ať dlouhodobé nebo jen na pár nocí v Praze. Na internetu najdete velkou nabídku ubytoven a ubytování, proto není jednoduché najít tu správnou.

 

My se teď společně podíváme na jednu spolehlivou a útulnou ubytovnu na Praze 10. Ubytovna Praha, tak bychom jí také mohli říkat, ale je to i penzion Praha, hostel Praha, apartmány a mnoho dalších. Rezidence Topolová je multifunkční objekt, který nabízí širokou škálu ubytování pro všechny. Tato rezidence na Praze 10 v Zahradním městě nabízí ubytování na týden, na měsíc, nebo třeba na několik let. Najdete v okolí spoustu zeleně, lékárny, restaurace, pizzerie, obchody, kosmetická studia, kadeřnictví, masáže, fitness centra, prostě vše co potřebujete k životnímu stylu.

Penzion Praha nabízí v rezidenci Topolová více než tisíc postelí a to 2 lůžkové a 3 lůžkové, které jsou vybavené postelemi, nočními stolky, policemi, židlemi a to za příznivé ceny. Ceny se pak liší podle nároků na vybavení pokoje.

Pokud máte zájem o více informací, nebo chcete přímo rezervovat jednu z nabídek ubytování, přejděte na http://www.rezidencetopolova.cz/.

Více z rubriky Hotely

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.