Sociální sítě
Nahoru

Luxusní Apple doplňky a příslušenství

Řekne-li se Apple, každému se jistě vybaví špičkové telefony iPhone, které jsou pro mnoho lidí znakem jisté výjimečnosti a originality. S jejich rozmachem však lidé začínají mít pocit, že už nejsou zase tak jedineční, a hledají další možnosti, jak se odlišit. A řešení existuje – například kryty Another case!

Zapomeňte na tuctový vzhled

Již při prvním pohledu na jakýkoliv kryt z této série vám bude zcela jasné, že je to přesně to, co jste hledali. Vaše „jablíčko“ tak dostane zcela jiný, a naprosto originální vzhled. Rozhodně to však není pouze o designu, jelikož kryty Another case vynikají svou lehkostí, pevností a odolností. A to mluvíme nejenom o použitém materiálu, ale také o potisku. A co více, kryty Another case šetří přírodu. Jsou totiž vyráběny z recyklovaného plastu.

Od mladých pro mladé

Tou hlavní filozofií krytů Another case pro iPhone je hlavně hravost. Ostatně ta byla základem celého týmu, který s tímto nápadem přišel, a který během krátké doby slavil obrovský úspěch. Vše vzniklo ve Slovinsku, kde se, jak už to bývá, potkali dva nadšenci do moderních technologií, kteří však chtěli prolomit bránu konvence, která všechny moderní technické prvky provází. A jak je vidět, povedlo se!

Pestrost, originalita, nekonvenční vzhled

Nabídka zmíněných krytů vás rozhodně potěší svými možnostmi. Můžete buď vsadit na svěží a poměrně příjemně elegantní design, nebo dát průnik svým emocím, a vsadit třeba na pestré barvy, ať už sestavené do proužků, trojúhelníků či jiných motivů. To vše vám tyto kryty nabídnou. A pokud to není přesně to, co hledáte, vsaďte na dřevo.

Dřevěný kryt? Proč ne

A pokud v plastovém krytu stále ještě vidíte tuctovost, není nic snadnějšího, než zvolit zcela neočekávaný materiál, kterým je dřevo. Když mohou být dřevem obkládaná auta či interiéry, proč si jím neobložit svůj telefon? Můžete si být jisti, že teprve s tímto krytem si budete mocí říci, že máte něco, co jenom tak někde neuvidíte.

Pro milovníky Apple produktů je toho ale více

Pokud svůj telefon milujete, rozhodně mu můžete přizpůsobit i svůj život. Apple byl, je a pravděpodobně bude vždy symbolem originality. Zakoupit můžete doplňky i pro iPady, či počítače Mac, mezi které patří třeba cover pro klávesnici – jak jinak než ze dřeva, špičková sluchátka, nebo naprostá lahůdka pro všechny fanoušky těchto přístrojů – polštář ve tvaru telefonu iPhone 4.

Stylové věci ze Stylovek

A kde všechny zmíněné doplňky koupit? Přece na http://www.stylovky.cz/. Stejně jako zmíněné prvky jsou znakem originality, i tento eshop je svým způsobem originální. S jeho nápadem přišel mladý ostravský pár, který se nechce zaměřovat na tisíce položek, ale vždy vybírá pouze takové doplňky, které by si koupili i oni sami. A jelikož jsou oba milovníci designu, je jasné, že vybrali ty nejoriginálnější kousky. Tak mrkněte na Stylovky.cz, zda jejich výběr sedne i vám.

Více z rubriky iLuxus

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.