Sociální sítě
Nahoru

Xmas Night Centra Chodov potěší extra službami

Vánoce v Centru Chodov se i letos ponesou ve znamení komfortních služeb a atraktivního zábavného programu. Již od 29. listopadu jsou všem k dispozici shopping asistenti, VIP transport při nákupu nad 5 000 Kč a o adventních sobotách také osobní stylistka. Návštěvníci Centra Chodov se mohou od 19. do 22. prosince těšit na oblíbený Xmas Night Shopping s prodlouženou otevírací dobou prodejen do 22 hodin. Akce odstartuje 19. prosince bohatým doprovodným programem, ve kterém zazáří i populární zpěvačka Dara Rolins. Zákazníci si navíc mohou užívat péče shopping asistentů, stylistky, dárkové balicí služby nebo pozorných hlídek Fashion Angels, jež je odmění milými dárky nebo perníčky. Držitele věrnostní karty Centra Chodov čeká VIP lounge s welcome drinkem a dalšími pozornostmi. Centrum Chodov zpříjemní svým návštěvníkům předvánoční uspěchané období atraktivním doprovodným programem a celou řadou speciálních služeb. I letos se uskuteční oblíbená akce Xmas Night Shopping, jež mezi 19. a 22. prosincem přinese prodlouženou otevírací dobu prodejen centra až do 22 hodin. Noční nakupování velkolepě odstartuje 19. prosince v 19 hodin svátečním programem s hlavní hvězdou Darou Rolins. Na pódiu se v průběhu večera pod moderátorskou taktovkou Gabriely Partyšové představí i baletní přípravka Terpsichore a gospelový soubor Zuzana Stirská & Fine Gospel Time. Všichni, kdo 19. prosince do Centra Chodov zavítají, mohou využít extra bezplatného servisu jako poradenství profesionální stylistky či balení vánočních dárků. Již od 10 hodin budou Centrem Chodov procházet Fashion Angels, vánoční hlídky, které ochotně poskytnou informace k programu, ale rozdají také tisíce perníčků a nejstylověji oblečené zákazníky odmění drobnými dárky. Od 29. listopadu je pro všechny, kdo v Centru Chodov nakoupí nad 5 000 Kč, k dispozici VIP transport, který zákazníky odveze mezi 15. a 20. hodinou na jakoukoli adresu do 15 km od centra. Každý adventní víkend v čase od 12 do 20 hodin s taškami ochotně pomůžou galantní shopping asistenti, již poskytnou také veškeré užitečné informace o prodejnách centra. Speciálně o adventních sobotách, vždy od 15 do 20 hodin, mohou zákazníci v rámci bezplatné hodinové konzultace s profesionální stylistkou Táňou Sladíkovou získat cenné tipy z oblasti módy či líčení.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.