Sociální sítě
Nahoru

Pohodlné a levné ubytování v Praze

Jste toho názoru, že pro ubytování v Praze musíte sáhnout hlouběji do kapsy? Praha sice byla vždy lokalitou s odlišnou cenovou skupinou než v jakémkoli jiném regionu. Pro spoustu z nás jsou tedy ceny za služby v Praze mnohem vyšší, než jsme zvyklí z našich krajů. To se samozřejmě týká i oblasti ubytování. Ale i v Praze můžete narazit na ubytování, které nebude drahé a potěší Vás. Stačí jen správně hledat, nebo si nechat dobře poradit.

Když se řekne „levné ubytování Praha“ – tak jedině přes firmu Rezidence Topolová. Rezidence Topolová je multifunkční ubytovací zařízení, které nabízí různé kategorie bydlení podle nároků na vybavení pokoje a cenu. Ať už hledáte krátkodobé nebo dlouhodobé levné ubytování v Praze, tady se Vám bude líbit. Levné ubytování Praha – Rezidence Topolová v zelené části Prahy tak mohou využívat studenti, turisté, dělníci, jednotlivci i větší skupiny. Jednou z nejzajímavějších nabídek této rezidence je jistě hostel Praha. Toto ubytování se především vyznačuje lepším vybavením interiéru oproti ubytovnám. Cena ubytování je již od 126 Kč / noc. V nabídce Rezidence Topolová naleznete hostelové pokoje jednolůžkové, dvoulůžkové, třílůžkové, šestilůžkové ale i sedmilůžkové.

Rezidence Topolová se vyznačuje především rychlým jednáním. Každému zákazníkovi se snaží vyjít maximálně vstříc. O servis pro všechny hosty rezidence se stará nonstop fungující recepce, jejich bezpečí zajišťuje ostraha. Samozřejmostí je pravidelný úklid, internetové připojení a nápojové automaty. Přesvědčte se o jejich kvalitě sami na www.rezidencetopolova.cz.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.