Sociální sítě
Nahoru

Buďte fit s Kentoya fitness

Hledáte odhodlání a místo k tomu, abyste zlepšili svou kondici? Už nemusíte. Posilovna Praha Kentoya fitness Vám zaručeně navodí tu správnou náladu, abyste se na cvičení těšili.

Tuto pražskou posilovnu tvoří moderní posilovací stroje značky Grün Sport rozmístěné na celkové ploše 400 m2. Prostorné fitcentrum je rozděleno na čtyři místnosti. Najdete zde jak steppery, tak orbitracy, veslovací trenažér, běhací pás a mnoho dalších. Stroje jsou dimenzovány tak, aby byly vhodné jak pro začátečníky, tak pro pokročilé nebo závodníky. V posilovně můžete získávat svalovou hmotu, ztrácet nadbytečné kilogramy nebo obecně nabývat sílu. Činky mají od lehoučkých pro něžné víly, až po těžké pro náročné siláky. Budete mile potěšení přátelskou klubovou atmosférou, kde je každý vítán.

Nebojte se přijít, Kentoya fitness má vyškolený personál který poradí každému, jak správně začít a dosáhnout svého cíle. Mají zde bohaté zkušenosti se všemi typy postav. A v neposlední řadě zde můžete navštívit i solárium Praha, které se nachází v areálu finess Kentoya.

Více z rubriky Fit

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.