Sociální sítě
Nahoru

Jiří Korn připíjel vánoční speciálkou Ballantine’s Christmas Reserve

Zpěvák Jiří Korn oslavy Silvestra nemá příliš v oblibě a nijak zvlášť ho neslaví. Přesto si malou předpremiéru přípitku na zakončení roku dopřál přímo v karlínském divadle, a to rovnou se speciální vánoční whisky! „Vánoční Ballantines Christmas Reserve je trochu sladší než obvykle a má celkově krásné vánoční aroma, jistě se najde mnoho příznivců pro tento mok,“ pronesl Jiří Korn při slavnostním přípitku. Tuto exkluzivní whisky je možné ochutnat ve vyhlášeném pražském Hemingway baru. Jde o speciální blend od Ballantine’s navržený pro vánoční období. Master blender Sandy Hyslop se snažil zachytit atmosféru Vánoc do lahve – tato whisky chutná více po sherry, červeném rybízu a citrusech. Blend, se kterým si připomenete Vánoce kdykoliv po celý rok. Tato značka je jinak v České republice nedostupná, Jan Becher ji přiváží do vybraných barů pouze na vánoční období.

Slavný český zpěvák, který vánoční Ballantine’s ochutnal krátce před vystoupením, hraje v muzikálu Lucie, větší než malé množství lásky v roli šéfa tiskárny. „Je to báječná změna. Hraji úchylného, namyšleného, sebestředného hlupáka. Mojmír Ditrych, majitel tiskárny a nakladatelství Ratio je ješitný jeliman předvádějící se všem. Tak to jsem já,“ říká bez skrupulí. A jak budou vypadat zpěvákovy první dny roku 2014? „Pokud budu mít štěstí na sníh, užiji si sjíždění kopců v Jeseníku. V půli ledna mám naplánovanou cestu na Tenerife za golfem,“ svěřil se se svými plány. Samotný příchod nového roku ale nijak zvlášť neslaví. „Silvestr mi je jedno. Ani nijak strašlivě neslavím, ale na Vánoce jsem rád s rodinou,“ uzavřel Korn.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.