Sociální sítě
Nahoru

Grand Seiko rozšíří portfolio hodinářství Koscom

Rekonstrukce největšího českého hodinářství s sebou přinese i rozšíření sortimentu. Jednou ze značek, která se nově objeví v rámci obří prodejny Koscom, je japonské Grand Seiko. V prostorách, na původní adrese v ulici Na Poříčí, a to v právě dokončovaném megalomanském objektu Florentinum, tak rozšíří předimenzované „shop-in-shopy“ také speciální koutek značky se základní kolekcí této vlajkové lodi japonské hodinařiny. O této skutečnosti informoval jako první magazín Top Class, který navíc v aktuálním čísle (vychází už 10. ledna) přinese podrobný profil těchto exklusivních hodinářských klenotů. Skutečnost, že japonské Seiko loni oslavilo sto let své existence, velebilo i několik speciálních modelů linine Historical Collection. Ty se klaní začátkům luxusní divize Grand Seiko a záměrně tak nesou nezaměnitelný design původního modelu z roku 1960 (stejně jako vyobrazený model v růžovém zlatě (495 000 Kč), který vznikl s manufakturním mechanickým strojkem v celkem 70 exemplářích). V nabídce hodinářství Koscom budou však zprvu hlavně modely vyhotovené v titanu a oceli, jejichž ducha pokroku reprezentuje technologie Spring Driver. Jedná se o zcela revoluční regulační systém, díky kterému jsou hodinky mnohem přesnější a mají delší životnost. Díky kombinaci tří druhů energie – mechanické, elektromagnetické a elektrické dokáží hodinky se strojky Spring Drive zobrazovat přirozený a neustálý tok času. Ručky se po číselníku pohybují lehce a bez tikání. Hodinky Grand Seiko lze osobně objednávat už nyní, nicméně v nové prodejně Koscom budou k dispozici až s jejím novým, a to začátkem března letošního roku.

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.