Sociální sítě
Nahoru

Jameson Irish Coffee zahřeje nejlépe

A je to tu! Zima opět naplno přejala vládu a nás čeká období, kdy máme dvě možnosti. Buď strávíme tyto tři měsíce doma u televize, nebo naplno využijeme všech příležitostí, které nám chladné období nabízí – pobyty na horách, lyžování nebo toulky zimní krajinou. Jak ale po návratu domů dodat tělu zpět potřebné teplo a energii? Zkuste to jako praví Irové! Horký nápoj připravený podle originálního irského receptu z pravé irské whiskey Jameson zaručeně zahřeje nejen na těle, ale i na duchu. K přípravě Jameson Irish Coffee stačí 5cl Jameson Irish whisky, 2 čajové lžičky hnědého cukru, káva (espresso + možno doplnit horkou vodou) a samozřejmě malé množství tekuté nevyšlehané šlehačky, kterou se káva zalévá nakonec.

Více z rubriky Bary

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.