Sociální sítě
Nahoru

Mercedes-Benz představil novou kolekci brýlí

Novou kolekci slunečních a dioptrických brýlí pro sezonu jaro/léto 2014 představila společnost Mercedes-Benz na Mezinárodním veletrhu optiky a designu, který skončil předevčírem. Brýle z řady Mercedes-Benz Style Eyewear Collection navrhli a vytvořili specialisté na optiku z firmy Rodenstock společně s automobilovými designéry z Mercedes-Benz. Kolekce se vyznačuje přesnými čistými liniemi, které jsou vyjádřením moderního luxusu a odrazem designové filozofie značky s trojcípou hvězdou.

Designéři z Mercedes-Benz navrhují od roku 2010 dodatečně ke klasickému automobilovému designu ve spolupráci s vybranými partnery také další produkty pod značkou Mercedes-Benz Style. Mimořádná kolekce brýlových obrub s logem trojcípé hvězdy byla uvedena společností Rodenstock na český trh v roce 2011. Mnichovský výrobce brýlových čoček a obrub se může pochlubit v této oblasti více než 133letou zkušeností. Právě proto také spojil své know-how se společností Mercedes-Benz, která je jednou z nejznámějších značek na světě. Tyto firmy s dlouholetou tradicí se navzájem velmi dobře doplňují. Rodenstock zaručuje skvělé vidění a Mercedes-Benz perfektní vzhled.

Brýle z kolekce Mercedes-Benz Style Eyewear Collection budou od jara 2014 k dostání u specializovaných prodejců značky Rodenstock, ale také u autorizovaných prodejců značky Mercedes-Benz.

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.