Sociální sítě
Nahoru

Chagall´s Club Restaurant odhalil své Valentýnské menu

Gurmánům předurčená restaurace v centru Starého Města připravila pro své hosty speciální lákadla, kterými dokáže zpříjemnit nejenom pracovní dny, ale také blížící se oslavy svátku svatého Valentýna. A jelikož láska prochází žaludkem je menu náležitě pestré a sestavované tak, aby svou lehkostí dokázalo polichotit dámě a svou chuťovou pompézností nasytilo každého muže. Za pouhých 890 Kč vzal nový šéfkuchař Marek Procházka spolu Filipem Králem vše do svých rukou. Při příchodu vás nemine amuse bouche doprovázený skleničkou Prosecca. Poklidnou atmosféru restaurace v Kozí ulici pak provoní krevetové carpaccio s rajčátky, bylinkami a fenyklem jako předkrm, s tím, že z hlavních chodů budete mít na výběr. Dámy asi sáhnou po tresce Skrei, restovaný Pak-choy s humrovou omáčkou, zatím co muži ocení hovezí flank steak, restované brambůrky a krémový špenát – to vše s lahodnou koňakovou omáčkou. A dál? Dál potěší chuťové pohárky jahodový sorbet či malinové soufflé a domácí čokoládová pralinka. Ani ti, kteří 14. února slavit nechtějí, však nepřijdou zkrátka. Každé pondělí a středu si totiž mohou užívat „Happy Champagne hours“ a to od 12 do 14 hodin. Právě v restauraci Chagall´s je připravená úžasná nabídka. Sklenka (0,1 l) Champagne Taittinger Nocturne nebo Mailly Grand Cru vyjde na pouhých 120 Kč, a to bez omezení množství.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.