Sociální sítě
Nahoru

Baldinini rozzáří ženy svou jarní a letní kolekcí 2014

Ženám pro radost navrhli návrháři značky Baldinini kolekci SS14 pro jaro a léto 2014 hýřící nápady, barvami, přitom z vysoce kvalitních materiálů a pohodlné. Preciznost práce této italské značky s více jak sto letou tradicí je nezaměnitelná, boty, ale i kabelky a další doplňky Baldinini mají svou osobitou tvář pečlivě vykreslenou do nejmenšího detailu. Baldinini myslí na všechny možné příležitosti, boty, které potrhnou váš šarm na neformální schůzce i dovedou k dokonalosti vaši eleganci při společenské události. Boty s nejrůznějšími podpatky, úzké vysoké jehly, cylindrické, platformy vykrojené z korku, podpatky, které obtáčí zlatý řetízek, boty vytvořené z barevných proužků, kontrastních barev, s aplikacemi, Swarovského kamínky, ve výrazných barvách jako je avokádová či tyrkysová. Letošní jaro a léto bude krásné. Každé nové ráno bude prozářené vašimi botami a kabelkou Baldinini a vy vyrazíte vstříc skvělým zážitků.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.