Sociální sítě
Nahoru

Epos se nechal zlákat světem motorů

Snem téměř každé dynamické značky je najít si partnera, který bude kariérně růst a zavázat si ho natolik, že nebude chtít značku opustit. Cestou mladých talentů se vydala i švýcarská značka Epos, která spojila své jméno s mladou Gosií Rdest – polskou nadějí ve světě silných motorů. O této osmnáctileté slečně, která započala svou kariéru ve světě motokár, se začala zajímat média až v roce 2011, kdy zvítězila v polském šampionátu KF2 a to jako jediná žena. Gosia Rdest však dnes závodí v kategorii Formule 4, kde je opětovně jedinou zástupkyní něžného pohlaví. Jejím snem je samozřejmě Formule 1, k tomu se však musí propracovat krůček po krůčku. Zatím musí sbírat zkušenosti a stát se alespoň tak známou, aby přilákala další sponzory. Jedním z těch hlavních je nyní právě Epos.

Zápěstí pilotky, která má rychlost v krvi, nově zdobí unikátní ztvárnění modelu Epos 4401 s lunetou pokrytou diamanty. Jedná se o mechanické hodinky s automatickým nátahem, které přesně kloubí její požadavky – precizní zpracování, elegantní vzhled a dynamiku.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.