Sociální sítě
Nahoru

Letní kabelky Mini Marylebone

Představujeme módní kabelky pro jaro/léto 2014 z nové kolekce Mini Marylebone. Kabelky vynikají precizním zpracováním a patří mezi nejmenší z nové kolekce.

Letní kabelky 2014

Kabelky Mini Marylebone se mohou se pochlubit strukturovaným designem a lehkou váhou. Jsou vyrobeny z té nejkvalitnější italské telecí kůže a podšité jsou třpytivým grogrénem. V hlavním prostoru kabelky je jedna malá kapsička na mobilní telefon. Kabelka je uzavíratelná zipem švýcarské výroby a můžete ji nosit v ruce nebo přes rameno díky odnímatelnému popruhu.

Letní kabelky 2014

Kabelka Marylebone je neodolatelným doplňkem, ze kterého čiší styl, móda a funkčnost. Kabelku obdržíte balenou v krásném dárkovém balení. Zakoupíte u oficiálního prodejce pro ČR a SR: v butiku Arde Style Shop na adrese www.arde.cz

Malé kabelky přes rameno

Rozměry: 20 x 32 x 10 cm / Výška uch: 11 cm / Délka popruhu: 71 cm

Kabelky jsou dostupné v pěti barevných provedeních.

Facebook Arde.cz

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.