Sociální sítě
Nahoru

Italská extravagance na zápěstí – Zannetti

Nejnovější počin z římského ateliéru, ve kterém Riccardo Zannetti vyrábí ručně své hodinky, nese jméno Piranha Painting Colour. Jedná se o linii potápěčských hodinek, vodotěsných do 500 m, které se od sebe liší unikátním provedením číselníku. Ten může být zkrášlený perleťovou intarzií nebo smaltovanou plochou, jako v případě vyobrazené varianty, kterou je v Praze možné pořídit na jediném místě, kterým je butik hodinářství Bechyně ve spodní části Václavského náměstí. Hodinkám s mechanickým strojkem s automatickým nátahem nechybí tradiční atributy, jako jsou luminiscenční ručky a číslice, které dotváří jednosměrně otočná luneta se stupnicí. Ocelové šroubovací dýnko je doplněno novým logem “Zannetti Official Scuba Diving“ a maskulinní pouzdro dosahuje průměru 51,3 mm, přičemž a na výšku měří úctyhodných 16 mm.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.