Sociální sítě
Nahoru

Interiér propracovaný do posledního detailu

Známý výrobce kuchyní Hanák rozšířil svůj záběr. V největším interiérovém studiu Hanák Forum Praha najdete vybavení pro svůj domov i firemní prostory. Pod jednou střechou se nabízí veškerý sortiment výrobce Hanák i renomované domácí a zahraniční značky. Pokud hledáte neotřelé nápady, je vám k dispozici designérské studio Atelier Forum. Za vznikem studia Hanák Forum stojí čítankový příběh o americkém snu přenesený do České republiky. Ing. Stanislav Hanák se po listopadu 1989 rozhodl navázat na rodinné stolařství svého předka, Josefa Hanáka, z 30. let minulého století. Mistrně zvládnutá kvalita jeho výrobků pak nastartovala růst firmy, který vyvrcholil exportem výrobků do 14 zemí světa a na tuzemském trhu vybudováním Hanák Fora – interiérového studia o rozloze neuvěřitelných 6 000 m² v obchodní zóně Průhonice-Čestlice.

Ve studiu Hanák Forum si můžete prohlédnout kuchyně, obývací pokoje, ložnice, koupelny, sedačky, židle, interiérové dveře, okna, podlahy, stínící techniku či dětské pokoje – vše je přehledně uspořádané, tak aby se klienti lehce orientovali. Nabídka uspokojí jak klienty, kteří hledají reprezentativní, klasický a bohatě zdobený nábytek, tak i milovníky čistých minimalistických linií. Hanák Forum však nenabízí jenom množinu jednotlivých luxusních a kvalitních předmětů, ale díky vlastnímu designérskému studiu Atelier Forum dokáže váš interiér dotáhnout do posledního detailu. Profesionálové vám navrhnou dřevěné obklady stěn, nábytek přesně podle vašich představ, odhalí vám zcela netušené možnosti, které skýtají nejmodernější materiály. Samozřejmostí je možnost probrat a rozvinout své představy i v angličtině, ruštině a španělštině.

Jsme schopní obsloužit i toho nejnáročnějšího klienta. Vždycky pak máme radost, když vidíme, že se nám podařilo vytvořit nový domov nebo navrhnout firemní prostory podle klientových představ. A spokojení zákazníci nás pak doporučují dál – to je pro nás ta největší odměna,“ říká Tomáš Vlček, který stojí v čele Hanák Fora.

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.