Sociální sítě
Nahoru

ECCO: proměňte léto v perfektní

Jaro je tu a spolu s ním nová kolekce obuvi ECCO pro nadcházející letní sezónu. Jejím hlavním prvkem je pohodlí, a to ať už při cestování napříč kontinenty nebo při dlouhých procházkách sluncem prohřátým městem a přilehlými parky. Novou linií, při jejíž tvorbě se designéři nechali inspirovat kodaňskou urbanistikou na straně jedné a letní nonšalantností na straně druhé, provází pro značku charakteristické prvky, jako jsou na pohled jednoduché oblé přirozené tvary. Nová obuv ECCO jako by lákala zabalit si batoh a uniknout ze světa reality do vysněného města. Prostě zmizet a nechat starosti všedních dní, aby se sami vytříbily a místo nových vrásek si užívat plnými doušky neznámou kulturu, nevšední architekturu a restaurace, jejichž bohatému menu prostě nejde odolat, stejně jako romantickým piknikům v přírodě. Přesně pro tyto dny jsou ženám věnovány nádherné uzavřené boty z temně červené kůže ECCO OSAN, jejichž prořezávaný vzor dovoluje noze dýchat, a přesto ji zajišťuje potřebnou oporu při chůzi po starých dlažebních kostkách evropských náměstí, jaké nabízí Milán, Řím nebo třeba i Paříž a Londýn. ECCO nabídne však i krásné fialové balerínky nebo klíny a sandálky stejného odstínu. Letošní rok se totiž nese na vlnách pastelových barev. Po tradiční červené a vínové přichází na řadu i rozzářená žlutá, která svou intenzitou evokuje prosluněný den. Novinka ECCO TOUCH 15s je krásným příkladem, který jakoby při nasazení evokoval hřejivý pocit slunečních paprsků a jeho jemných polibků na povrchu jemné dámské pokožky. Kožené balerínky tak nádherně doplní se svou grácií letní šaty nebo jednoduše ohrnuté kalhoty. Jejich váha pak nezatíží a stanou se krásným doplňkem pro večerní procházku po promenádě v Cannes či jiné perle Azurového pobřeží. S lodičkami TOUCH 50 se ECCO dostává do světa žen, které v kancelářském životě sází na styl podmíněný komfortem. Ve dne práce v noci zábava! Zatím co po celý den zajišťují pohodlí, večer dokáží reprezentovat. Ideální destinace? Botičky rozhodně potěší v metropolích jakou je Londýn či Dublin. Ať už je vaší vysněnou destinací jakékoli město, nová kolekce ECCO rozhodně splní vaše očekávání a v širokém spektru nových modelů nabídne kýžený styl. Kvalitní zpracování je samozřejmostí. Výhodou je i široká síť prodejen, ve kterých bude obuv k dostání – vždyť jen v Praze je osm různých obchodů. Jejich kompletní seznam je pak zde.

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.