Sociální sítě
Nahoru

Medovník originál je známkou tradiční kvality

Vždy se najde příležitost, kdy chceme někoho překvapit, okouzlit, zaujmout. Známé motto „láska prochází žaludkem“ je jedno z nejpravdivějších přísloví, které aktuálně nabývá mnohonásobně na významu. V uspěchané moderní době nezbývá na vaření a pečení čas. Zároveň jsou už spotřebitelé znechuceni všemi polotovary, které se rychle přejí a svou kvalitou a chutí výrazně zaostávají za produkty domácí výroby. Zásadním je trend odklonu od běžných výrobků velkovýroben a návratu k tradičnímu zboží zavedených firem, pro které je prioritou použití kvalitních surovin, které ovlivňují výslednou jakost produktů.
Na partnerku, přátele i rodiče lze učinit dojem gastronomickou specialitou. Pokud by se měl volit pokrm, který nikoho neurazí, vyhraje sladký dezert. Avšak příprava dokonalého zákusku není v úsilí všech. Hrozí nebezpečí chyby, která může fatálně poznamenat výslednou chuť jídla. Nasnadě je koupě sladkého dortu v obchodě. Tím vyvstává logická otázka, jaký typ dezert zakoupit? Z aktuální nabídky sladkých moučníků je jasnou volbou Medovník originál od Cake Factory. Ta při výrobě vychází z dlouholetých zkušeností. Produkce Medovníku originál začala již v roce 1997. Pro jeho výrobu je kladen důraz na výběr kvalitního medu od českých dodavatelů. Dort zjemňuje Kysaná smetana z Mlékárny Valašské Meziříčí. Kombinace těchto surovin činí z dortu Medovník originál luxusní a trvanlivý dezert, který vydrží čerstvý po dobu 20 dní.

Více z rubriky Gastro

  • Valentýn s obsahem alkoholu

    Valentýn je známý jako svátek lásky již celá staletí. Pro její oslavy existuje spousta symbolů, ale jedním z hlavních jsou bezpochyby jahody....

    Marek Zelený9.1.2018
  • Designová perla Karlových Varů

    Jeden z nejlepších hotelů v Karlových Varech se může pochlubit skvělou kombinací špičkových služeb a designového prostředí. Hotel St. Joseph Royal...

    Marek Zelený8.1.2018
  • Týden vína v Praze

    V týdnu od 22. do 28. ledna 2018 se Praha stane dějištěm jubilejního desátého ročníku festivalu vína Prague Wine Week 2018....

    Jan Pešek8.1.2018
  • Podlehněte pokušení luxusních sýrů

    Nejen v období Vánoc toužíme, pokud jsme milovníky vybraných lahůdek, potěšit chuťové pohárky noblesní specialitou, jež, pokud jde o kvalitu a chuť,...

    Alena Dušková20.12.2017
  • Menu v Bageterii Boulevard sestavené vyhlášeným guru české gastronomie

    Od včerejšího dne si do oblíbené Bageterie Boulevard je možné zajít na něco opravdu výjimečného. Zimní nabídku totiž rozšiřuje nové CHEF...

    Marek Zelený20.12.2017
  • Čech Jan Teska se stal mistrem světa v míchání koktejlů

    Na mistrovství světa v Kodani zářil český barman Jan Teska. Na světovém koktejlovém šampionátu Mezinárodní barmanské asociace zvítězil s koktejlem, který...

    Jan Pešek19.12.2017
  • Naučte se rozumět vínu – z pohodlí svého domova

    Milovat víno je skvělé, naučit se ho dobře znát je ještě lepší. Přední český sommelier Jakub Přibyl vložil své mnohaleté zkušenosti...

    Marek Zelený18.12.2017
  • Nola: láska ze sídliště

    Že láska prochází žaludkem, to ví snad každý. V restauraci Nola na pražském Pankráci tak už v předvánočním stresu začali myslet...

    Jan Pešek16.12.2017
  • Emirates ve svátečním období nabízí vánoční menu

    Letecká společnost Emirates v prosinci přináší vánoční atmosféru do všech cestovních tříd. Zákazníci Emirates si budou moci jak v jejích letištních...

    Jan Pešek12.12.2017
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
  • Villa Journal
    Villa journal je jediný časopis zaměřený na rezidenční bydlení a orientuje se na špičkové realizace, moderní architekturu a nadstandardní služby z této oblasti.