Sociální sítě
Nahoru

Medovník originál je známkou tradiční kvality

Vždy se najde příležitost, kdy chceme někoho překvapit, okouzlit, zaujmout. Známé motto „láska prochází žaludkem“ je jedno z nejpravdivějších přísloví, které aktuálně nabývá mnohonásobně na významu. V uspěchané moderní době nezbývá na vaření a pečení čas. Zároveň jsou už spotřebitelé znechuceni všemi polotovary, které se rychle přejí a svou kvalitou a chutí výrazně zaostávají za produkty domácí výroby. Zásadním je trend odklonu od běžných výrobků velkovýroben a návratu k tradičnímu zboží zavedených firem, pro které je prioritou použití kvalitních surovin, které ovlivňují výslednou jakost produktů.

Na partnerku, přátele i rodiče lze učinit dojem gastronomickou specialitou. Pokud by se měl volit pokrm, který nikoho neurazí, vyhraje sladký dezert. Avšak příprava dokonalého zákusku není v úsilí všech. Hrozí nebezpečí chyby, která může fatálně poznamenat výslednou chuť jídla. Nasnadě je koupě sladkého dortu v obchodě. Tím vyvstává logická otázka, jaký typ dezert zakoupit? Z aktuální nabídky sladkých moučníků je jasnou volbou Medovník originál od Cake Factory. Ta při výrobě vychází z dlouholetých zkušeností. Produkce Medovníku originál začala již v roce 1997. Pro jeho výrobu je kladen důraz na výběr kvalitního medu od českých dodavatelů. Dort zjemňuje Kysaná smetana z Mlékárny Valašské Meziříčí. Kombinace těchto surovin činí z dortu Medovník originál luxusní a trvanlivý dezert, který vydrží čerstvý po dobu 20 dní.

Více z rubriky Gastro

  • Jarní překvapení restaurace Triton: Steak od umělé inteligence

    Z krápníkové jeskyně do umělého mozku. Zažijte gastronomické dobrodružství, které překračuje hranice minulosti a vstupuje do zářivého světa budoucnosti. Restaurace Triton...

    Marek Zelený25.3.2024
  • Prožijte Velikonoce v džungli města

    Pokud toužíte po nezapomenutelném zážitku o Velikonocích, nabízí se pro vás perfektní plán. Přijďte se připojit na speciální Velikonoční Jungle Brunch,...

    Marek Zelený22.3.2024
  • Hotel The Mozart Prague chystá velikonoční brunch

    Hotel The Mozart Prague připravil ideální příležitost, jak oslavit příchod jara s blízkými, a to speciální nedělní velikonoční brunch. Tento jedinečný...

    Jan Pešek20.3.2024
  • Světový den vody 2024

    Světový den vody každoročně připadá na 22. března a tento rok je hlavním mottem “Voda pro mír”. Světový den vody se...

    Marek Zelený19.3.2024
  • The Artisan servíruje jarní menu plné svěžesti

    Pražská restaurace The Artisan vítá příchod jara s novým velikonočním menu. Svěží chutě přináší vybrané speciality inspirované Velikonocemi jak v týdenní...

    Marek Zelený19.3.2024
  • Velikonoce s Baronem

    Velikonoce klepou na dveře, a jak lépe je strávit než v přítomnosti prvotřídních českých ovocných specialit a pálenek Baron Hildprandt. Nenechte...

    Marek Zelený18.3.2024
  • Deer s novým kreativním menu

    Vyhlášená restaurace Deer v historickém centru Prahy představuje nové menu. Šéfkuchař Lubomír Dolejš opět nezklamal a menu pošoupl opět výše. Je...

    Marek Zelený18.3.2024
  • Barmani z Baru, který neexistuje přijíždí do Prahy

    V úterý 19. března se za smíchovský bar Back Doors postaví dvojice Rudolf Forman a Tomáš Křemenák z Baru, který neexistuje....

    Jan Pešek12.3.2024
  • V nově otevřeném Gabby’s baru se hraje

    Nově otevřený Gabby’s Irish Pub ve Vladislavově ulici se těší neuvěřitelnému zájmu. Od středy do neděle se zde přesně v 18hodin...

    Marek Zelený12.3.2024
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.