Sociální sítě
Nahoru

Svou hudbu vždy po ruce

Chcete si i na cestách naplno užít svoji oblíbenou hudbu? Nemáte doma dostatek prostoru pro veliké reproduktory, a přesto milujete kvalitní zvuk, který každého zvedne ze židle? Je pro vás hudba životním stylem? Pak musíte mít originální reproduktor SoundLink Mini od Bose!

Pokud si potrpíte na vysokou kvalitu poslechu vaší oblíbené kapely a hudba je váš denní chléb, zaměřte se na novinku značky Bose. Ještě lepší zvuk z ještě menšího reproduktoru, který navíc můžete mít vždy po ruce, a nezabere vám více místa, než váš mobilní telefon. SoundLink Mini, s cenu 5 390 Kč, dokáže nabídnout zvuk srovnatelný s mnohem rozměrnějšími reproduktory, a to při zachování opravdu nenápadné velikosti. Díky bezdrátovému připojení můžete svůj SoundLink Mini připojit ke všem zařízením, které podporují Bluetooth. Stačí vám jen mobilní telefon a rázem rozproudíte krev všem účastníkům na víkendovém pobytu na chalupě, v kempu či na pláži. Navíc lze SoundLink Mini „obléknout“ do barvy, která je vaše oblíbená. Nezaspěte dobu a pořiďte si malý SoundLink Mini, který hravě strčí do kapsy své rozměrné a nevzhledné kolegy! A navíc za srovnatelnou cenu – to už je přeci důvod tohoto malého „hudebníka“ vyzkoušet.

Více z rubriky Hi-end audio

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.