Sociální sítě
Nahoru

Cristiano Ronaldo upsal svou duši ikoně TAG Heuer

Mezi slavné tváře, kteří se prezentují na vizuálech švýcarské kultovní avantgardy TAG Heuer, se dostala i fotbalová superstar Cristiano Ronaldo. Portréty portugalského hráče, v současnosti působícího ve španělském velkoklubu Real Madrid, tak brzy zvýrazní billboardy a prestižní magazíny celého světa, přičemž výjimkou nebudou ani tuzemské magazín Top Class a Top Cars. Stejně tak se to podařilo i dalším hráčům, jako je například Lionel Messi z Argentiny, který své jméno propůjčil manufaktuře Audemars Piguet, nebo Diego Maradona zakořeněný u proslulého výrobce Hublot. FC Barcelona měla pro změnu do konce roku podepsaný kontrakt se značkou Seiko, kterou letos nahradil stále viditelnější brand Maurice Lacriox, Chelsea FC s Rotary a Manchester United s hodinkami Bulova. Cristiano Ronaldo, který už historicky spolupracoval na výrobě zlatých náramkových hodinek Franck Muller s věčným kalendářem využívajícím retrográdní ručky, se nyní bude soustředit na propagaci značky, která stejně jako on mění zažité konvence a přináší nové přístupy do hry. Jeden z nejlepších současných fotbalistů, který získal i ocenění Zlatý míč, si oblíbil hned několik modelů a dle tajných zpráv má zálusk i na další limitovanou edici nesoucí jeho jméno. Zatím však propaguje hlavně modelové řady Carrera a Monaco, které jsou dostupné všem.

Více z rubriky Celebrity

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.