Sociální sítě
Nahoru

Top Class prověřil nejprestižnější sky bary světa. Kolik jich opravdu uspělo?

Top Class, přední český magazín určený nejnáročnějším českým a slovenským konzumentům luxusu, využil svého unikátního postavení a rozhodl se prověřit nejluxusnější sky bary z celého světa. Rubrika Top Class Verdikt se tedy tentokrát zaměřila na nejprestižnější turistické destinace českých milionářů a upozorňuje na podniky, které při jejich návštěvě nelze vynechat. Do nekompromisního výběru se dostalo pouhých 20 barů, které ovšem opravdu stojí za to, přičemž světové destinace dotváří i český tip, kterým je bar restaurace Oblaca. Nový Top Class ovšem nestaví jen na atraktivním tématu sky barů. Přináší třeba komplexní přehled nejžhavějších hodinářských novinek z basilejského veletrhu BaselWorld 2014 nebo tipy, kde ve světě nejlépe nakoupit drahé kameny a jak si takové nákupy užít v duchu pětihvězdičkového luxusu i v Kolumbii nebo Barmě. Podnikatele potěší zasvěcená byznys příručka dokonalého stylu, která pomůže upgradovat i precizně propracovanou image. Jako vždy pak nechybí móda a doplňky v podání nejváženějších značek světa vysokého luxusu a ověřená doporučení českých gourmet oáz.

Výsady, stát se tváří nového čísla Top Class, se tentokrát dostalo úspěšné herečce a moderátorce Alici Bendové, kterou tým časopisu nafotil v prostorech luxusního pražského hotelu Palace ve stylu Femme Fatale, samozřejmě v těch nejlepších luxusních špercích a šatech aktuálně dostupných na českém trhu. Stále rostoucí renomé titulu Top Class, které je na stáncích už od 9. května, také podpořilo rozhodnutí vedení největšího ryze českého vydavatelského domu, které na základě důkladné analýzy ukončilo po šesti letech projekt tříjazyčného magazínu Guide, respektive Luxury Style & Exclusive Shopping Magazine Guide. Díky tomu mohly vzniklé volné prostředky podpořit propagaci a kvalitu lifestylového magazínu Top Class v čele se šéfredaktorkou Jitkou Krulcovou.

Více z rubriky Adrenalin

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.