Sociální sítě
Nahoru

Zbavte se vousů na umyvadle: Remington MB 6550

Udržování délky vousů a jejich styling patří mezi pravidelné mužské úkony. Bohužel často tak vzniká problém všudypřítomných vousů po celém umyvadle či koupelně. Tento typický nešvar zastřihování má své elegantní řešení. Nový zastřihovač Remington MB6550 (1 699 Kč) nabízí funkci vakuového „vysavače“, který odpadávající vousy odsává a brání tak znečištění.

V balení krom strojku a pouzdra na uskladnění naleznete také dvě vakuové náhradní hlavy – detailní zastřihovač pro úzké zastřižení (0.4mm) a širší zastřihovač pro přesné linie (šířka 32mm). Nechybí dokonce ani jedna náhradní hlava – planžeta. Samozřejmostí je jeden nastavitelný hřeben (2-16 mm) a k dispozici jsou také čtyři přednastavené náhradní hřebeny – 3, 6, 9 a 12 mm. Čepele jsou pro delší životnost titanové a navíc samoostřící. Lithiová baterie poskytuje až 60 min. provozu bez nutnosti použít napájecí kabel. Z praktických vlastností potěší stavová dioda informující o nabíjení, snadno omyvatelné hlavy pro jednoduché čistění a čistitelný vakuový prostor. Kompletní kolekce holicích strojků a zastřihávačů je k výběru na oficiálních stránkách výrobce.

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.