Sociální sítě
Nahoru

Dobrý styl za každé situace: Eduard Dressler

Meteorologové slibují, že opravdové léto začne už nevidět. Ačkoli to tak právě nevypadá, doufejme, že se jim jejich predikce vyplní a že letošní rok bude zdárný i po této stránce. Než ovšem teploty na teploměru vyšplhají ke třicítce, je dobré využít tohoto časového intermezza mezi chladným a teplým počasím a doplnit si šatník. Přesně pro tyto účely perfektně poslouží pánský butik Cielo, jehož luxusní prostory se špičkovým servisem lze objevit na adrese U Prašné brány 3. Velký výčet značek, mezi kterými nechybí takové ikony jako Lagerfeld, Paul and Shark, Parajumpers, Hiltl nebo třeba Stenströms však dominuje mistr stylu Eduard Dressler. Právě jeho obleky dokazují, že slogan „Styl je osobní rozhodnutí!“ nemystifikuje ani v nejmenším. Během své existence, a to už od roku 1929, značka v drsném světě módy bojovala o svou právoplatnou pozici, kterou si vydobyla a neustále své čestné postavení obhajuje. Její kolekce jsou určeny všem mužům, kteří dávají přednost osobitému přístupu a krejčovským prvkům ručního zpracování a spatřují sílu v jednoduchosti, nadčasovosti a dokonalých střizích obleků, za které získala i první místo v soutěži odborného magazínu Textilwirtschaft. Hodnotám zůstává značka samozřejmě věrná i letos, kdy jsou pro kolekci jaro/léto 2014 připraveny ležérně střižené obleky a košile ze lnu a bavlny. S jejich výběrem si však není třeba lámat hlavu. V rámci nadstandardního servisu prodejny Cielo je totiž i krejčí a stylista, který se zákazníkem vše do posledního detailu promyslí. Stačí zavolat a poradit se na telefonním čísle 602 356 856.

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.