Sociální sítě
Nahoru

Baldinini pro bezstarostnou eleganci

Nové kreativní modely značky Baldinini, dostupné v pražských prodejnách v Havířské a Široké ulici, nadchnout italským šarmem, díky kterému jsou zcela nezaměnitelné. Baldinini přichází s odvážnými řešeními té nejzákladnější potřeby – mít výjimečnou, nápaditou obuv, která podtrhne osobnost, přitom bude maximálně pohodlná a elegantní.

Italská značka s více jak stoletou tradicí dostává své pověsti průkopníka nových odvážných směrů, díky níž určuje trendy: vyplujte s Baldinini do světa neomezených možností, bot pro tisíce příležitostí, výrazných barev jako je oranžovo žlutá, tyrkysová, avokádová, provokativní kombinace růžové a oranžové, která díky citu pro odstín působí jako zjevení. K tomu podpatky nejroztodivnějších tvarů – jehlové, bytelné, cylindrické, s popartovým klínem, pohodlné boty na platformách, boty s nízkým podpatkem. Ultrasofistikované modely s aplikacemi, Swarovského kamínky, s motivy bujné džungle, s pestrobarevnými motýly, které však zůstávají věrné základním principům noblesy a elegance.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.