Sociální sítě
Nahoru

Chronograf Seiko Astron GPS Solar vyrobený na míru Novaku Djokovićovi

Když si Novak Djoković vybral hodinky Seiko jako svého partnera, byla to právě nová kolekce Astron GPS Solar, která obzvláště upoutala jeho pozornost, a Novak od té doby nosí Astron. Takže, co by mohlo být vhodnější, než představit limitovanou edici těchto hodinek právě pro něho?

Nová limitovaná edice Seiko Astron GPS Solar Novaka Djokoviće,která bude dostupná za 55 000 Kč v hodinářství Koscom už na podzim, je založena na novém kalibru chronografu, který byl představen s velkým úspěchem na veletrhu Baselworld 2014. Tento pozoruhodný kalibr, jako všechny hodinky z kolekce Astron, přizpůsobí se každému časovému pásmu na světě pouhým stiskem tlačítka, takže bez ohledu na to, kam Novaka výprava za tenisovou slávou zavede, má vždy na zápěstí přesný čas. Odhadli jsme, že Novakovy cestovní plány pro rok 2014 by za normálních okolností vyžadovaly přestavit hodinky alespoň 60krát. S Astronem se o to nemusí starat ani jednou.

Kalibr 8X82 nabízí Novakovi dvě nové funkce – šestihodinový chronograf a elektronickou funkci v korunce pro ještě snadnější úpravu sekundárních funkcí. Nové hodinky jsou navíc o 30% menší než stávající kalibr 7X. Této velikosti bylo dosaženo novým vývojem energeticky úsporné technologie ASTRON, která umožňuje, aby se hodinky připojovaly k síti GPS s menší anténou.

Limitovaná edice Novaka Djokoviće, čítající 2500 kusů, má jedinečný vzhled, a to díky černé keramické lunetě, obzvláště pevnému silikonovému řemínku a ocelovému pouzdru v růžovozlatém tónu. Zadní kryt nese Novakovo jméno a podpis, pod nímž je vyryto vlastní sériové číslo každých hodinek.

Více z rubriky Celebrity

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.