Sociální sítě
Nahoru

Baldinini s novou kolekcí na podzim

V zimním období máme tendenci se méně zdobit, více se zahalovat, barvy zastrčit dozadu do skříní a obléci se do elegantních a pohodlných odstínů černé, šedé, hnědé, béžové. Jenže i umírněný look zimních měsíců naprosto rozzáří Baldinini podzimní a zimní botičky.

Nic totiž nedoplní vaše malé černé tak jako zlatočerné kostkované lodičky nebo černé polokozačky na vysokém podpatku, na nichž se kombinuje lakovaná a matná vrstva kůže, přičemž ozdobou je velká zlatá spona na boku. Nic také nedoplní váš casual look tak jako kozačky z měkoučkého sametového semiše zdobené třásněmi a masivními kovovými zipy. K zakoupení jsou ve variantě černé anebo růžové, která bude skvěle ladit například ke klasickému denimu! Obklopit se inspirací, barvami, formami. Zachytit nespoutané nápady a ideje, tvarovat je pomocí zimní nálady a nakonec vytvořit fantastický mix něčeho, co je neskutečně chic a zároveň je to pohodlné a samozřejmě stoprocentně nositelné.“ To je filozofie Baldinini pro nadcházející sezónu. Firma Baldinini ve své zimní kolekci používá lakovanou kůži, matnou i polomatnou, semiše, prošívané materiály i tzv. kůži s patinou. Zvláštností je plastická reliéfní kůže nappa. V tomto případě jde o vyčiněnou a obarvenou telecí kůži. V kolekci si tvůrci pohrávají také s využitím kovu a zlata. Spony, přezky a provokativní velké zipy odrážejí záblesky světla a ozvláštní vaši chůzi i během deštivého dne.

Rafinovaná něha dýchá z černých kotníčkových botek posetých metalickými ozdobami. Zlatavý podpatek kontrastuje s tmavou barvou kůže. Svůdné jsou i večerní sandálky se vzácnými kameny. Retro pocit navozují půvabné dámské kozačky z tištěné nappa kůže. Anebo nenucený sportovní luxus – to jsou červené tenisky se zlatým vzorem lemované kožešinkou, ve kterých přečkáte i velkou zimu. A mírně drsně působí vysoké kozačky s trojicí zipů a pneumatikovým efektem na podrážkách.

Ačkoli na vysokých podpatcích vypadají všechny ženy nádherně a křehce, vysoké jehly nejsou pro každého. V Baldinini kolekci podzim/zima 14.15 najdete boty s podpatky mnoha různých tvarů. Podpatky do špičky, podpatky ve tvaru krychle či sloupku. Ale i podpatky ve tvaru přesýpacích hodin, nebo nízké „rockové“ podpatky či boty úplně bez podpatku.

Celou dámskou i pánskou Baldinini kolekci pro sezónu podzim/zima 14.15 lze už nyní obdivovat v Praze (Havířská ul. 3 a Široká ul. 11) a Karlových Varech (Baldinini butik v areálu parkhotelu Pupp).

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.