Nové vydání magazínu Top Class tradičně svádí čtenáře i gastronomickými specialitami. Po boku skvělých restaurací, jakými jsou bezesporu Sarah Bernhardt, Hergertova cihelna nebo V zátiší, upozorňuje také na tradiční vinohradský podnik Máneska, který po patnáctiletém fungování změnil kabát a zcela se zmodernizoval. Budete příjemně překvapeni, vlastně tady všechno je jinak, jen skvělé šťavnaté steaky z výběrového masa jihoamerických býků zůstaly. Vzdušnější prostory a dynamičtější design přeje i rodinám s dětmi, což skvěle vyhovuje lokalitě restaurace na Královských Vinohradech. Kromě steaků určitě zpozorněte i při ochutnávání domácího chleba s cibulí, slaninou nebo rajčaty. Pokud nejste tak úplně na maso, jsou pro vás připraveny mexické speciality, jako třeba famózní quesadilla.
A co Top Class doporučuje?
Žebra Buffalo: pikantní vepřová žebra, blue cheese a mango-chilli omáčka, zakysaná smetana, čerstvá zelenina (269 Kč)
Oyster blade: křehký a šťavnatý steak z podlopatkového svalu (398 Kč)
Fajita – hovězí svíčková marinovaná v limetové šťávě s olivovým olejem, česnekem, směsí bylin a kořením podávaná na litinové plotýnce, nakrájená na tenké plátky s opečenou cibulí a paprikou (388 Kč)