Sociální sítě
Nahoru

Severský duch Absolut vodky vstoupil do pražského klubu N11

Kdo někdy navštívil vyhlášený Music club N11 nedaleko Národního divadla v samém srdci Prahy, našel přesně to, co hledal – posezení v soukromí, skvělou hudbu, tanec na otevřeném parketu, ale i báječné drinky. Tato kritéria byla rozhodující i pro značku Absolut, která hledala ten nejvhodnější podnik pro stylovou proměnu. Jak říká brand manažerka značky Absolut v ČR Gabriela Římanová, výběr podniku, který bude několik let nosit barvy Absolut nebyl rozhodně náhodný: „Zvažovali jsme, který podnik bude ten nejvhodnější, a vzhledem k tomu, že majitelé podniku N11 jsou skuteční milovníci a fandové značky Absolut, připadla nám tato volba velmi přirozená a samozřejmě formát podniku je pro značku Absolut vhodný.“

Jako první v České republice se Music Club N11 promění v duchu značky Absolut, jednoho z nejúspěšnějších výrobců destilátů na světě. Švédskou vodku Absolut není nutné dlouze představovat. Vyznačuje se především hladkou a jemnou chutí s příjemným charakterem obilného zrna a sušeného ovoce. Její úspěch spočívá v jedinečném procesu zpracování ozimé pšenice. Díky čtyřfázovému filtračnímu procesu po destilaci vzniká jeden z nejčistších destilátů. Jednoduchý a přitom elegantní design láhve, do které je ABSOLUT vodka plněna, pak ukazuje na starou lékařskou nádobu, ve které byl původní recept nalezen. Ta se také stala hlavním symbolem proměny prostoru Music Clubu N11.

Dominantou interiéru se nově stala modrá barva odkazující na severský původ Absolut vodky – barvu čisté přírody, potoků, oblohy a ledovců, která se objevuje i na samotné švédské vlajce. Prostor působí velmi elegantním a neotřelým dojmem. Modré podsvícení kamenných zdí a logo Absolut vás uvítá hned při vstupu a bude vás provázet i dalšími prostory clubu. Nejdominantnějšími novinkami jsou pak symboly lahví Absolut vodky a barevná instalace na zdi. Dokonce i osvětlení je řešeno pomocí těchto typických lahví. A co říkají na spolupráci se značkou Absolut samotní majitelé Music clubu N11, Petra a Radim Sliwkovi, a jakým způsobem tuto událost oslaví? „Jsme rádi, že jsme mohli spolupracovat se značkou Absolut, a velmi nás těší, že právě náš podnik je první, kde se tento originální formát aplikoval. K této slavnostní příležitosti jsme navrhli dva nové speciální drinky s názvem: Absolut N11 a Absolut Cocktail.“

Více z rubriky Bary

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.