Sociální sítě
Nahoru

Christophe Colomb Huriccane k dostání v butiku Zenith

Od svého vzniku v roce 1865 posouvá značka Zenith standardy v celém hodinářském průmyslu neustále dál. Důkazem neutuchajícího vývoje a precisní práce jejích mistrů jsou i unikátní hodinky Christophe Colomb Huriccane, z limitované edice zahrnující pouhých 25 kusů, které jsou nyní exkluzivně k dostání také v pražském butiku Zenith v Pařížské ulici.

Inspirací hodinek Christophe Colomb Huriccane se stal Kryštof Kolumbus, který ve své době objevil neznámou zemi nabízející nespočet možností. Stejně jako on, i Christophe Colomb Hurricane si kladou za cíl poskytnout klíč k dosud nepokořeným výzvám. Hodinářské umění je posunuto zase o krok dál díky odpovědím na dosažení vysoké oscilační frekvence pro sekvencování času a neutralizovaní účinků gravitace, která oslabuje jejich rychlost a přesnost. S novými vlastnostmi však jádro hodinek neztrácí na své základní funkci – stále je dosaženo mimořádně přesného měření času. Estetická stránka je stejně důležitá jako technické provedení a proto jsou hodinky Christophe Colomb Hurricane výtvorem jedinečných designérů, mistrů ve svém oboru. Safírové sklíčko odhaluje motiv zeměkoule a vzdává tak hold právě Kryštofu Kolumbovi. Pouzdro je stejně jako přezka vyrobeno z 18kt růžového zlata. V kombinaci s černou aligátoří kůží je dosaženo luxusního vzhledu, signalizujícího nadstandardní životní styl.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.