Sociální sítě
Nahoru

Druhý ročník mezinárodního pólo turnaje už v polovině září

Milovníci póla, jezdectví i nevšedních zážitků se mohou již nyní těšit na druhý ročník mezinárodního pólo turnaje – Hublot Prague Polo Cup 2014, jehož finále se uskuteční 13. září na dostihovém závodišti ve Velké Chuchli. Praha se stane svědkem turnaje, ve kterém změří síly čtyři týmy hráčů – Hublot, Assental Group, Moser a Saffron s Eden Island Seychelly. Handicap turnaje je stanoven od -2 do +4. Pólo, kterému se také přezdívá „královský sport“, je nejenom fyzicky náročný pro samotné hráče a koně, ale také mimořádně zajímavý pro diváky. Právem se řadí mezi oblíbené společenské aktivity, kdy se dámy mohou pochlubit těmi nejextravagantnějšími klobouky a ozdoby hlavy.

Přípravy turnaje jsou velmi náročné a trvají prakticky celý rok. Vše ladíme do posledního detailu od ustájení koní včetně jejich krmiva, trenéra i lékaře, až po vybrané delikatesy a květinovou výzdobu“, prozrazuje organizátorka turnaje, Nina Popová. „Minulého ročníku se zúčastnilo přes tři stovky obdivovatelů tohoto krásného sportu, letos čekáme až šest set hostů, což je mimořádný úspěch, který tak Prahu se řadí po bok jiných evropkých destinací, kde již pólo zdomácnělo“, doplňuje Nina Popová.

Foto: René Teuber

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.