Sociální sítě
Nahoru

Západ slunce, Jameson a film – načerpejte síly ve Výletním kině!

Přijďte si vychutnat léto! Letní odpočinek na příjemném místě s kvalitním filmem a sklenkou lahodného drinku v ruce si letos si mohou užít v Praze všichni tím nejpohodovějším způsobem. Přesně takový cíl si vytyčili organizátoři Výletního kina Smíchov, když se do nevšedního projektu pouštěli. Ty nejzajímavější filmové kousky vybírá Aerofilms, osvěžující drinky za speciální ceny míchá Jameson bar. Značka Jameson podporuje film po celém světě už dlouhou řádku let. Nejprodávanější irská značka whiskey se účastní mezinárodních filmových festivalů a produkuje také vlastní projekty, jako například Jameson Cult Film. Se svými letními drinky tudíž nemůže chybět ani ve Výletním kině Smíchov. Dramaturgie Aerofilms pečlivě vybrala z domácí i světové produkce to nejlepší, co byste v létě měli vidět. Na každý den připadá jedna filmová lahůdka. Na programu nechybí například Ranhojič, Na hraně zítřka, Kapitán Phillips, 2001: Vesmírná odyssea, Walter Mitty a jeho tajný život, Lucy a mnoho dalších divácky úspěšných kousků. Báječnou atmosféru u vody už může dotvořit jedině skvělý drink. Výletní kino nabízí divákům možnost pronajmout si velký pohodlný sedací pytel Fatboy, nezapomeňte si jej proto před návštěvou kina zarezervovat. Koktejl dle Vaší nálady Vám rádi namíchají barmani v Jameson baru. V nabídce nejoblíbenějších letních drinků jsou žádané coolery – Jameson Ginger, Mint, Apple nebo Cranberry. Kombinace skvělé Jameson Whiskey a zázvorové, mátové, jablečné nebo brusinkové limonády jsou jednoduše perfektním osvěžením po horkém dni, se kterým si filmové bonbónky pod širým nebem báječně vychutnáte.

Více z rubriky Bary

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.