Sociální sítě
Nahoru

MeisterSinger v hodinářství Koscom

Krátce po otevření hodinářství Koscom, které si stále drží pozici největšího ve střední Evropě, dochází k drobným změnám. Samozřejmě k lepšímu. Sortiment se totiž neustále rozšiřuje o nové a nové značky, které rozhodně stojí za pozornost. V první řadě je to německá ikona Union Glashütte, která ještě nedávno prodávala své hodinky výhradně na německém, rakouském a švýcarském trhu. České republika je tak prvním místem, mimo tuto německy mluvící trojici, kde lze mimořádné hodinky pořídit a Koscom zatím jediným prodejním místem, kde si navíc lze prohlédnout celou kolekci. V řadě druhé je to dlouho očekávaný MeisterSinger, o jehož snaze rozšířit portfolio českých prodejců jsme již informovali. Právě tato německá značka, vyráběná ve Švýcarsku, je předurčena individualistům, kteří se chtějí vymanit z tradičního klišé a chtějí zaujmout přístupem, nikoli šokovat designem enormních velikostí či křiklavých barev. MeisterSinger totiž využívá u většiny svých hodinek systému vyžadujícího jedinou ručku, a to hodinovou. Ta tradičně vykoná celý svůj cyklus jednou za dvanáct hodin, přičemž na okruží poukazuje na pětiminutové členění. MeisterSinger tím poukazuje, což podporuje i svou kampaní „Rituals of Time“, že některé věci prostě nějaký ten čas zaberou. Chvilku trvá naladit kytaru, nechat si narůst plnovous, uvařit dobrou kávu nebo si v klidu přečíst knihu. Některé věci prostě nelze uspěchat, tak proč měřit čas s přesností desetiny sekundy. Hodinky MeisterSinger mají vyvolávat klid a jejich majitel by se neměl nikam hnát. Má přeci čas, ve svých rukách…

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.