Sociální sítě
Nahoru

Tombolini svádí novou pánskou kolekcí

Italská značka Tombolini letos slaví 50 let od svého založení. Nová kolekce podzim/zima 2014/15, uvedená na italském týdnu pánské módy Pitti Uomo, je oslavou tohoto významného jubilea a vzdává hold italskému kraji Marche, ze kterého značka pochází. Kolekce se vyznačuje kombinací tradičních a moderních prvků s využitím těch nejkvalitnějších materiálů a slim střihů, které lichotí každému muži. Vedle úspěšné, neuvěřitelně lehké kolekce Zero Gravity z vlny a hedvábí Tombolini představuje výsledky pečlivých studií nových trendů, propojené s tradičními technikami, které se v rodinné firmě předávají po generace. Barevnost kolekce se drží klasických tónů jako je modrá, černá, šedá, béžová či bordó. Styl jako odraz současného způsobu života bez rušivých výstředností, důraz na pocit a oblečení lehké jako pírko, to jsou klíčové koncepty Tombolini. Vyjádření současnosti, která v sobě ukrývá tradici a zároveň potřebné moderní prvky, oblečení Tombolini je symbolem zaručené kvality, perfektních střihů a odolnosti materiálů. Díky řemeslné znalosti a exkluzivním látkám proslulých italských manufaktur jako je např. Loro Piana v sobě každý kus odráží pečlivost zkušených krejčovských mistrů a zanechává ve svém majiteli pocit univerzálního a neformálního luxusu dostupného pro každodenní nošení.

Vášeň pro inovaci je patrná v každém návrhu a díky ní mají obleky Tombolini pohodlný střih aniž by ztratily cokoliv ze svého stylu s důrazem na detail: rozšířené klopy, zdvojené kapsy, rukávy doplněné o stylové záplaty, spodní část límců a knoflíčky vyvedené v jemné kůži či usni. Emoce provázejí každý model. Nepostradatelnou součástí formálního obleku je vesta vyrobená z jemných tónovaných látek. Kalhoty z pohodlných materiálů s jedním nebo dvěma sklady mají vysoký sed, aby poskytly svému nositeli co nejvíce pohodlí. Zvolené materiály jako je flanel, manšestr nebo semiš jsou velice příjemné a jemné na dotek. Bohaté materiály v podobě bavlny a hřejivé vlny jsou velmi rustikální a umožňují vytvářet drobné či střední barevné vzory, které dělají formální linie Tombolini výjimečné. Ve snaze co nejvíce odlehčit tíze na mužských ramenou jsou kabáty a trenčkoty ještě více odlehčeny a umožňují pohodlné nošení na obleky či saka. Tombolini neopomíjí ani populární ležérní eleganci v podobě jednoduchého blejzru v kombinaci s riflemi nebo neformálními kalhotami. Silná interpretace trendů s prvotřídním a čistým designem pro muže milující pohodlí a variabilitu. Nezaměnitelná lehkost linie Zero Gravity, jemná jako pohlazení, přivádí zpět pojem krejčovský um. Pouhých 300 gramů vážící obleky jsou vyrobeny z výjimečné směsi té nejčistší vlny, kašmíru, hedvábí, lnu a bavlny. Výjimečnost materiálu Ice Wool spočívá v ušlechtilých vláknech vykazující stejné vlastnosti jako sportovní textilie: voděodolnost a odolnost vůči teplotním změnám. Lehkost a svěžest materiálu je bezkonkurenční, poskytující perfektní eleganci bez jakéhokoliv omezení.

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.