Pro restauraci OBLACA v Žižkovské věži s jedinečným panoramatickým výhledem na všechny krásy Prahy jsou typické moderní pokrmy, a to jak české, tak i mezinárodní kuchyně. Již dva roky vítá své hosty v 66 metrech na zemí a nabízí jim sezónní menu, které pravidelně ozvláštňuje speciální nabídkou. V té se objevují netradiční výstřelky, které zpestřují nabídku stálou. Výjimkou tedy nebude ani nadcházející sezona, kdy bude kuchařský tým v čele s šéfkuchařem Rudolfem Nikolaiem představovat nové pokrmy pro podzim a zimu, a to už zřejmě v druhé polovině září. Zvěřina neodmyslitelně patří mezi delikatesy a nebude chybět ani v menu restaurace OBLACA. Stálí hosté, ale i noví objevitelé gastronomického komplexu, se už nyní mohou těšit připravované novinky, ale i na stálice již zmíněného jídelního lístku, jako je například hovězí flap sous-vide nebo domácí bramborové gnocchi s černým lanýžem, na které se dle našich informací zaměřilo i nové vydání magazínu Top Class vycházející už za dva týdny. Šéfkuchař nezapomněl ani na milovníky sladkého, pro které připraví cukrářka Adéla výběr toho nejlepšího, co podtrhne celkový prožitek z romantické večeře nebo i z pracovního oběda. Pozadu nezůstává ani Bar OBLACA, který přichází se zcela novou koncepcí a pro novou sezonu má připravené nové drinky, které baví hosta nejen svou originální chutí, ale také show během přípravy.