Sociální sítě
Nahoru

Francouzské inspirace pro zvídavé

Poslední srpnová neděle bude v Chagall´s Club Restaurantu patřit Francii a jejím chutím. Šéfkuchař Marek Procházka totiž připravil jedinečné menu, které v průběhu dne bude možné ochutnávat a nechat se tak do budoucna inspirovat různými chutěmi. Co víc? Pokud si budete chtít odpočinout od svých dětí, postarají se o ně kuchaři, kteří plánují dětský koutek vaření! Oběd či jakýsi specifický brunch, který v Chagall´s Club Restaurantu nazývají právě „inspirací“ potěší také svou cenou. Na osobu totiž vychází na pouhých 980 Kč, přičemž v ceně jsou zahrnuty veškeré na den připravené pokrmy a navíc nealkoholické nápoje a lokální víno. Samozřejmostí je ale možnost ochutnávat jednotlivé položky z menu za jednotné ceny. Tak například quiche vyjde na 45 Kč, francouzský tatarský biftek na 100 Kč a kachní rillettes na 85 Kč. Ze servírovaných chodů rozhodně zaujme rybí Bouillabaisse s omáčkou Rouille za pouhých 75 Kč, hovězí roštěná pečená na nízkou teplotu s pečeným bramborem a pepřovou omáčkou za 185 Kč a rozhodně šneci po Burgundsku za 140 Kč.

Více z rubriky Degustace

  • Malbec slaví již podesáté svátek

    17. dubna se již tradičně po celém světě slaví svátek populární argentinské odrůdy Malbec. Malbec je známý pro svou temnou až...

    Jan Pešek15.4.2020
  • Předjaří v Benjaminu

    Benjamin si v předjarním čase připravil menu, které vychází především z půdních plodin. Tedy vše, co roste v zemi, například brambory,...

    Jan Pešek5.3.2020
  • Kančí hody v La Verandě

    Výtečné maso špičkové české zvěřiny v rozmanité úpravě podle různých národních receptů bude únorovým žolíkem oblíbené staroměstské restaurace La Veranda. Již...

    Jan Pešek30.12.2019
  • Listopad ve znamení nejlepšího šampaňského

    Už po třinácté se mohou všichni milovníci šampaňského a netradičních gastronomických zážitků těšit na unikátní festival Grand Jour de Champagne, který...

    Jan Pešek4.11.2019
  • Listopad ve znamení lanýžů i v restauraci Grand Cru

    Sezóna lanýžů právě vrcholí a proto Fine diningová restaurace Grand Cru, v čele s šéfkuchaři Svatoplukem Hemmerem a Sašou Pavlovičem, připravuje...

    Jan Pešek30.10.2019
  • Hon na ústřice v La Verandě

    Sezóna ústřic právě začala. A přestože milovníci těchto chuťově jedinečných mořských plodů tvrdí, že nejlepší ústřice je vždycky samotná, maximálně pokapaná...

    Jan Pešek24.10.2019
  • Pražský Benjamin v průvodci Michelin

    Restaurace Benjamin v pražských Vršovicích se dostala po pouhém roce působení do Michelinského průvodce. Utajená restaurace na nefrekventované ulici vyniká svým...

    Jan Pešek24.9.2019
  • Hergetova cihelna láká na podzim plný chutných překvapení

    Podzim plný kulinářských akcí. Oblíbená malostranská restaurace Hergetova cihelna má pro své hosty připravený pestrý podzimní program. V týdnu od 23....

    Jan Pešek23.9.2019
  • Restaurace Sia plánuje týden okořeněný chilli papričkami

    Šéfkuchař Jiří Štift z asijské restaurace Sia, která spadá do gastronomické aliance Together, a jeho tým se rozhodli navázat na úspěch...

    Jan Pešek16.9.2019
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
  • Villa Journal
    Villa journal je jediný časopis zaměřený na rezidenční bydlení a orientuje se na špičkové realizace, moderní architekturu a nadstandardní služby z této oblasti.