Sociální sítě
Nahoru

Podzimní vize restaurace vysoko v oblacích

Pro restauraci OBLACA v Žižkovské věži s jedinečným panoramatickým výhledem na všechny krásy Prahy jsou typické moderní pokrmy, a to jak české, tak i mezinárodní kuchyně. Již dva roky vítá své hosty v 66 metrech na zemí a nabízí jim sezónní menu, které pravidelně ozvláštňuje speciální nabídkou. V té se objevují netradiční výstřelky, které zpestřují nabídku stálou. Výjimkou tedy nebude ani nadcházející sezona, kdy bude kuchařský tým v čele s šéfkuchařem Rudolfem Nikolaiem představovat nové pokrmy pro podzim a zimu, a to už zřejmě v druhé polovině září. Zvěřina neodmyslitelně patří mezi delikatesy a nebude chybět ani v menu restaurace OBLACA. Stálí hosté, ale i noví objevitelé gastronomického komplexu, se už nyní mohou těšit připravované novinky, ale i na stálice již zmíněného jídelního lístku, jako je například hovězí flap sous-vide nebo domácí bramborové gnocchi s černým lanýžem, na které se dle našich informací zaměřilo i nové vydání magazínu Top Class vycházející už za dva týdny. Šéfkuchař nezapomněl ani na milovníky sladkého, pro které připraví cukrářka Adéla výběr toho nejlepšího, co podtrhne celkový prožitek z romantické večeře nebo i z pracovního oběda. Pozadu nezůstává ani Bar OBLACA, který přichází se zcela novou koncepcí a pro novou sezonu má připravené nové drinky, které baví hosta nejen svou originální chutí, ale také show během přípravy.

Více z rubriky Gastro

  • České retro v Nota Bene

    Restaurace Nota Bene na pražské křižovatce I.P. Pavlova přichází s báječnou akcí České retro. Již tento pátk mohou hosté přijít ochutnat...

    Marek Zelený26.7.2021
  • Baumhotel Kopfing: Zažijte přírodu na vlastní kůži

    Ticho lesa proti stresu každodenního života. Jedinečně navržené stromové hotely se nacházejí v srdci přírodního parku Baumkronenweg. Jen pár metrů nad...

    Marek Zelený17.7.2021
  • Novinky v oblacích. Romantická atrakce bude přímo u Vltavy

    Velké změny přináší letošní ročník Dinner in the Sky, série zážitků v podobě obědů či večeří podávaných až padesát metrů nad...

    Jan Pešek28.6.2021
  • Tátové si svůj den zaslouží! Věnujte jim perfektní dárek

    Před několika lety ještě zcela neznámý svátek, Den otců, proniká stále více do povědomí Čechů. Podle nezávislého průzkumu pro značku Diplomático...

    Marek Zelený18.6.2021
  • PRU58 lehce otevřelo

    Po předlouhých měsících se sen stal skutečností. Nejrozkvetlejší restaurace v pražských Holešovicích otevřela formou soft openingu 8.6.2021. Zatím se rozkoukává, ale...

    Jan Pešek17.6.2021
  • Mochi by MOTIKO: zmrzlinový kousek štěstí

    Všechny milovníky zmrzliny, studených dezertů a inovativních konceptů jistě potěší otevření prvního butikového stánku Mochi by Motiko v přízemí OC Nový...

    Jan Pešek17.6.2021
  • Lednice plná zážitků ve vinařství ANNOVINO

    Romantika, víno, pohoda. Oblíbená vinařská destinace Lednicko – Valtický areál připravila pro své návštěvníky parádní kolekci zážitků. Od romantické plavby lodí...

    Marek Zelený17.6.2021
  • Léto ovládne růžové víno

    Grilování s přáteli na zahradě či večeře s rodinou na prohřáté terase patří k zážitkům, kterých si dnes vážíme mnohem víc,...

    Marek Zelený17.6.2021
  • Prague Caviar Week za dveřmi

    Pravý kaviár bývá označován za černé zlato, a to nikoli bezdůvodně. Jeho cenu určuje nejen dostupnost, ale také rozdíly v kvalitě...

    Jan Pešek16.6.2021
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.