Sociální sítě
Nahoru

Čtvrt století zážitků s kolekcí Bogner Fire

Kolekce Fire + Ice slaví 25 let od svého vzniku. Na oslavu této jedinečné události vyzdvihuje zimní linie podstatu kolekce, kterou jsou především oblíbené zimní sporty. V každém kusu oblečení se snoubí nejkvalitnější materiály a funkční dokonalost s městskou nenuceností a modernou. Linie je určena pro venkovní aktivity a tomu odpovídá také její přírodní vzhled doplněný o exkluzivní potisky, umělé kožešiny a ozdobné zipy. Linie je významná zejména svou paletou barev, mezi které se řadí černá, mrazivě bílá, šedá, půlnoční modrá, růžová, zářivě červená, vojensky olivová a chrpová s akcenty růžové a fuchsiové. Lyžařské oblečení je vyrobeno tak, aby odolalo i těm nejnepříznivějším podmínkám, jaké mohou v terénu nastat. Všechny kusy se mohou pochlubit celou řadou technických funkcí mezi které, mimo jiné, patří podlepené švy, jež za žádných okolností nepropustí sníh, větrací zipy či zateplené podšívky. Dámské bundy vynikají kožešinovým zdobením, originálními potisky a vysokými límci. Klasické barvy jako je bílá, černá a šedá jsou oživeny zářivými odstíny, díky kterým získává oblečení ten správný šmrnc. Lyžařské kalhoty mají vysoký pas a stříbrné pruhy jim dodávají moderní nádech. Aby bylo zajištěno maximální pohodlí a především teplo po celý mrazivý den, přináší značka Bogner širokou škálu spodního oblečení, které je vyrobeno z kvalitní stretchové tkaniny. Pánská lyžařská bunda ze stretchové tkaniny se honosí hnědým, bílým a modrým maskovacím vzorem, přičemž samozřejmostí je její odolnost vůči vodě a větru. Také vesty a lyžařské kalhoty dodržují maskáčové téma. Svým luxusním vzhledem poutá vrstvená nepromokavá bunda, která vypadá jako tvídové sako. Další lyžařské kalhoty jsou vyrobeny z vrstveného nepromokavého manšestru v zářivých barvách, jako je například královská modř. Prodyšná bunda Titan dokonale chrání svého majitele proti horské zimě a dešti, protože mezi její hlavní výhody patří voděodolnost a podlepené švy.

Okouzlující krátká dámská bunda je vyrobena z bavlny a její kapuce je lemována mývalí kožešinou. Hlavní roli hrají potisky a originální vzory, které se objevují například na prošívané vestě s kožešinovým límcem či na sportovních kalhotách s postranními pruhy. Důležitou součástí linie jsou sukně, které jsou vyrobeny v barvách jako je růžová, námořnicky modrá či zářivě červená a vyznačují se ikonickými zipy „B“ a designovým prošíváním. Mezi oblíbené kousky se řadí růžová bunda, jež je vyrobena z měkké tkaniny či nepromokavá bunda s podlepenými švy a prošíváním, která je inspirována vzhledem 50. let. Pánské péřové bundy jsou k dispozici s kožešinami lemovanými kapucemi a udělají radost všem, kteří mají rádi elegantní, jednoduchý vzhled. Bundy delšího střihu a vlněné kabáty jsou moderní a doplněny o krásné detaily, jako jsou sportovní šňůrky nebo nadrozměrné kapsy. Tepláková souprava je vyrobena z hrubé pleteniny a působí neformálním dojmem. Mezi oblíbené se řadí kalhoty s postraními pruhy a dlouhá bunda s nylonovou podšívkou a dvojitým límcem.

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.