Sociální sítě
Nahoru

Pastva pro všechny smysly v podání hotelu Jagdhof

Prostředí rakouského ledovce Stubai, prvotřídní hotelový servis, velkorysé wellness centrum a k tomu všemu navíc skvělá kuchyně a bohatý výběr vín. Prestižním pěti hvězdičkám se proto nelze vůbec divit a pokud chcete tuto dokonalou oázu klidu navštívit, stačí dorazit do vesničky Neustift nacházející se necelých 30 km jižně od Innsbrucku. Během necelých čtyř desetiletí se v tomto malebném místě podařilo rodině Pfurtschellerů vybudovat jedinečný hotel, který snese ta skutečně nejpřísnější kritéria. Hotel jsme navíc pro vás prověřili prostřednictvím týmu našich redaktorů, které již participují na novém pánském měsíčníku Guru a velmi úzce kooperují s redakcemi titulů Top Cars a Top Class. Skvostný hotel nabízí čtrnáct typů pokojů, od kategorie standard, přes rodinná apartmá po suity. V případě výběru z jakékoli kategorie si můžete být jisti správností své volby a vysokým komfortem, který převyšuje kritéria běžná pro jednotlivé kategorie. Toužíte po důkazech? Jen namátkou – balkón s výhledem na ledovec, kachlová kamna, vlastní sauna… Bezpočet možností pro uklidnění duše i těla nabízí na 2000 metrech čtverečních až pompézně pojaté wellness centrum. Je libo venkovní i vnitřní bazén, whirlpool, sauny, parní lázně, solnou jeskyni? Nebo snad luxusní fitness centrum, ve kterém vám sestaví zdarma vlastní tréninkový program? Žádný problém! Předem splněno. Mimořádný zážitek pak přináší i hodně náročnému návštěvníkovi hotelová restaurace postavená na bio a regionálních produktech. Gurmána potěší ovčí sýr domácí výroby, stejně jako zvěřina pocházející z vlastní honitby. K tomu dvacet tisíc lahví vína z celého světa. Pochopitelně, že na své si přijdou i vyznavači zimních sportů. V okolí se nachází 110 km upravených sjezdových tratí, 130 km tratí pro běžkaře a 11 sáňkařských drah. Od jara jsou k dispozici tři golfová hřiště, horolezecké stezky a možnost praktické zkoušky řady adrenalinových aktivit. K tomu stovky kilometrů stezek a cyklostezek. Stačí si jen vybrat. Více informací a rezervace na www.hotel-jagdhof.at.

Více z rubriky Fit

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.