Sociální sítě
Nahoru

Hublot Prague Polo Cup 2014 zná své vítěze

Milovníci póla, jezdectví i nevšedních zážitků se v sobotu 13. září sešli na dostihovém závodišti ve Velké Chuchli, aby shlédli finále druhého ročníku mezinárodního polo turnaje Hublot Prague Polo Cup 2014. Na hřišti změřili své síly čtyři týmy hráčů – Hublot, Assental Group, Moser a vítězný tým Saffron s Eden Island Seychelles. Vítězný tým letošního ročníku mezinárodního turnaje Hublot Prague Polo Cup získal nejenom prestižní ocenění, ale také mimořádné ceny, které věnovali partneři turnaje. Mimo láhve jednoho z nejlepších šampaňských Veuve Clicqout ve velikosti magnum a křišťálového poháru z dílny tradiční sklářské manufaktury Moser, získal tým i zlaté mediale, které pro turnaj speciálně vyrobila Pražská mincovna. Počasí organizátorům akce, v čele s Ninou Popovou, přálo a do Velké Chuchle tak zavítalo přes 600 obdivovatelů „královského sportu“, jak se pólu také přezdívá. Pólo se řadí nejenom mezi divácky mimořádně atraktivní sporty, ale také patří mezi oblíbené společenské aktivity, kdy se dámy mohou pochlubit těmi nejextravagantnějšími klobouky a ozdoby hlavy. Cenu pro nejkrásnější klobouk tento rok získala paní Naděžda Mitrofanova, kterou zdobila kreace z dílny pařížského domu Dior. Přípravy turnaje jsou velmi náročné a trvají prakticky celý rok. Vše ladíme do posledního detailu od ustájení koní včetně jejich krmiva, trenéra i lékaře, až po vybrané delikatesy a květinovou výzdobu“, prozrazuje organizátorka turnaje, Nina Popová. „Letošního ročníku se zúčastnilo více než šest set hostů, což je mimořádný úspěch, který tak Prahu se řadí po bok jiných evropkých destinací, kde již pólo zdomácnělo“, dodává.

Výsledky Hublot Prague Polo Cup 2014:

1. místo – tým Saffron a Eden Island Seychelles

2. místo – tým Hublot

3. místo – tým Assental Group

4. místo – tým Moser

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.