Sociální sítě
Nahoru

George Prime Steak Restaurant nově nabízí každý čtvrtek Happy hour

Koktejly a k tomu typické chuťovky, tlumené světlo, podmanivá hudba – to vše v čistém americkém stylu. Nechte sychravý podzim za dveřmi a vyrazte ochutnat autentické americké drinky a barová jídla do George Prime Steak Restaurantu. Nově přitom můžete každý čtvrtek od 17 do 19 hodin využít Happy hour! Na baru vám naservírují speciální koktejly za poloviční cenu, stejně tak i barové speciality jako jsou slidery (malé hamburgery), pulled pork sandwich (sendvič s jemně dušeným vepřovým masem), fish tacos (tortily s rybou) a další. Každý týden na vás bude čekat nové menu a koktejly za bezkonkurenčních 100 Kč. Od baru se pak plynule můžete přesunout do restaurace a pochutnat si na opulentním steaku z pravého arkansaského hovězího, dát si jemnou svíčkovou Petit Filet Mignon steak nebo vyzrálý Rib Eye steak s výraznou chutí, opečené tygří krevety, to vše za doprovodu aktuální sezónní nabídky. Jedna příloha a jeden předkrm budou v menu vždy dle sezóny, momentálně jsou to například lišky. Skvělé jídlo výtečně doprovodí vytříbená vína, která vám na míru vyberou zkušení sommeliéři Jiří Jatel a Vladimíra Hrehová. Kupříkladu krevety báječně doplní Sauvignon od Petera Franuse, Petit Filet Mignon steak podtrhne Pinot. Díky speciální enotéce můžete ochutnat i zcela unikátní vína mimořádných ročníků, aniž byste museli zakoupit celou lahev.

Více z rubriky Degustace

  • Jarní překvapení restaurace Triton: Steak od umělé inteligence

    Z krápníkové jeskyně do umělého mozku. Zažijte gastronomické dobrodružství, které překračuje hranice minulosti a vstupuje do zářivého světa budoucnosti. Restaurace Triton...

    Marek Zelený25.3.2024
  • Deer s novým kreativním menu

    Vyhlášená restaurace Deer v historickém centru Prahy představuje nové menu. Šéfkuchař Lubomír Dolejš opět nezklamal a menu pošoupl opět výše. Je...

    Marek Zelený18.3.2024
  • Vítězka Bocuse d’Or Léa Linster v Trezoru Špork

    V Trezoru Špork, který je součástí restaurace Červený Jelen, proběhlo v minulém týdnu další pokračování seriálu gastronomických událostí se světovou špičkou...

    Marek Zelený11.3.2024
  • Gastronomická show jara proběhne už 11. března

    V holešovické restauraci PRU58 se 11.3. od 18 hodin uskuteční gastronomická show jara. Collaboration akce spojí 3 kuchařské osobnosti, a to...

    Jan Pešek6.3.2024
  • Nebeské menu připraví Patrik Bečvář

    Zážitkově gastronomická atrakce Večeře v oblacích už patří k podzimní Praze stejně jako Karlův most či Pražský hrad. Oběd či večeře...

    Marek Zelený6.2.2024
  • Gregův speciální večer v Pru58

    V úterý 14. listopadu 2023 od 18:30 se uskuteční ojedinělá degustační večeře v podání australského šéfkuchaře Grega Haynese v PRU58. Speciální...

    Marek Zelený8.11.2023
  • Champagne Festival v hotelu The Mozart Prague

    Hotel The Mozart Prague se pyšní svou účastí na prestižním Champagne Festivalu Grand Jour de Champagne, který se bude konat od...

    Jan Pešek3.11.2023
  • Štěpánova degustace

    Nejrozkvetlejší restaurace PRU58 v pražských Holešovicích představila své nové večerní menu. Stojí za ním executive chef a majitel v jedné osobě...

    Jan Pešek30.10.2023
  • Speciality v restauraci Triton opět překračují hranice možného

    Nové podzimní menu zážitkové restaurace Triton, ukryté v kouzelné secesní jeskyni pod Václavským náměstím, opět překračuje hranice běžného a možného. Ambiciózní...

    Marek Zelený21.9.2023
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.