Sociální sítě
Nahoru
reklama

George Prime Steak Restaurant nově nabízí každý čtvrtek Happy hour

Koktejly a k tomu typické chuťovky, tlumené světlo, podmanivá hudba – to vše v čistém americkém stylu. Nechte sychravý podzim za dveřmi a vyrazte ochutnat autentické americké drinky a barová jídla do George Prime Steak Restaurantu. Nově přitom můžete každý čtvrtek od 17 do 19 hodin využít Happy hour! Na baru vám naservírují speciální koktejly za poloviční cenu, stejně tak i barové speciality jako jsou slidery (malé hamburgery), pulled pork sandwich (sendvič s jemně dušeným vepřovým masem), fish tacos (tortily s rybou) a další. Každý týden na vás bude čekat nové menu a koktejly za bezkonkurenčních 100 Kč. Od baru se pak plynule můžete přesunout do restaurace a pochutnat si na opulentním steaku z pravého arkansaského hovězího, dát si jemnou svíčkovou Petit Filet Mignon steak nebo vyzrálý Rib Eye steak s výraznou chutí, opečené tygří krevety, to vše za doprovodu aktuální sezónní nabídky. Jedna příloha a jeden předkrm budou v menu vždy dle sezóny, momentálně jsou to například lišky. Skvělé jídlo výtečně doprovodí vytříbená vína, která vám na míru vyberou zkušení sommeliéři Jiří Jatel a Vladimíra Hrehová. Kupříkladu krevety báječně doplní Sauvignon od Petera Franuse, Petit Filet Mignon steak podtrhne Pinot. Díky speciální enotéce můžete ochutnat i zcela unikátní vína mimořádných ročníků, aniž byste museli zakoupit celou lahev.

Více z rubriky Degustace

  • Španělské sýry jako gastronomický poklad

    Prosluněné a životem tepající Španělsko láká k návštěvě nejen pro své blahodárné klima a příjemnou atmosféru. Za ozkoušení stojí také místní...

    Karolína Steinbergerová18.2.2022
  • Gurmánské toulky Španělskem

    Španělsko patří mezi nejdostupnější a neoblíbenější evropské destinace. A není divu. Příjemné počasí a bohatá kultura v kombinaci se skvělým jídlem...

    Karolína Steinbergerová21.10.2021
  • Benjamin opět otevírá

    Fine dining restaurace Benjamin v posledních měsících šla cestou zážitku až domů, kdy šéfkuchaři Gavin Lewis a Jakub Červenka jezdili do...

    Marek Zelený12.10.2021
  • Rakousko-uherská hostina v restauraci Augustine na Malé straně

    Vraťte se do historie a ochutnejte tradiční pokrmy podle receptů z kuchařky z roku 1905. Budete mít příležitost ochutnat německá, rakouská...

    Jan Pešek11.10.2021
  • Kulinářský Trezor šéfkuchaře Marka Fichtnera otevřel své dveře hostům

    Minulý týden se v elegantních gočárovských prostorech bývalého bankovního trezoru restaurace Červený jelen v centru Prahy začalo podávat výběrové tříchodové menu,...

    Jan Pešek4.10.2021
  • Prodlužte si léto osvěžujícím nealko drinkem Passion smash

    Letní hřejivé paprsky vystřídalo šumění barevného listí a typické počasí babího léta. Ve společnosti mocktailu Passion smash s hořko-kyselými tóny exotického...

    Karolína Steinbergerová30.9.2021
  • Květák z La Rotonde

    Restaurace La Rotonde, která se nachází pod střechou hotelu Alcron, působí velmi nenápadně. Art deco styl se prolíná celou restaurací a...

    Jan Pešek6.9.2021
  • Rolls-Royce mezi šunkami

    Sušená šunka jamón je zcela jistě jednou z nejoblíbenějších španělských pochutin. Jamón ale není jenom jeden, vaše chuťové pohárky můžete provést celou...

    Karolína Steinbergerová13.8.2021
  • Café Buddha o sedmi chodech

    Café Buddha v Norské ulici v pražských Vršovicích je vyhlášenou autentickou asijskou restaurací. Thajské duo, které tvoří babička Lucky a její...

    Marek Zelený28.7.2021
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.