Sociální sítě
Nahoru

George Prime Steak Restaurant nově nabízí každý čtvrtek Happy hour

Koktejly a k tomu typické chuťovky, tlumené světlo, podmanivá hudba – to vše v čistém americkém stylu. Nechte sychravý podzim za dveřmi a vyrazte ochutnat autentické americké drinky a barová jídla do George Prime Steak Restaurantu. Nově přitom můžete každý čtvrtek od 17 do 19 hodin využít Happy hour! Na baru vám naservírují speciální koktejly za poloviční cenu, stejně tak i barové speciality jako jsou slidery (malé hamburgery), pulled pork sandwich (sendvič s jemně dušeným vepřovým masem), fish tacos (tortily s rybou) a další. Každý týden na vás bude čekat nové menu a koktejly za bezkonkurenčních 100 Kč. Od baru se pak plynule můžete přesunout do restaurace a pochutnat si na opulentním steaku z pravého arkansaského hovězího, dát si jemnou svíčkovou Petit Filet Mignon steak nebo vyzrálý Rib Eye steak s výraznou chutí, opečené tygří krevety, to vše za doprovodu aktuální sezónní nabídky. Jedna příloha a jeden předkrm budou v menu vždy dle sezóny, momentálně jsou to například lišky. Skvělé jídlo výtečně doprovodí vytříbená vína, která vám na míru vyberou zkušení sommeliéři Jiří Jatel a Vladimíra Hrehová. Kupříkladu krevety báječně doplní Sauvignon od Petera Franuse, Petit Filet Mignon steak podtrhne Pinot. Díky speciální enotéce můžete ochutnat i zcela unikátní vína mimořádných ročníků, aniž byste museli zakoupit celou lahev.

Více z rubriky Degustace

  • Malbec slaví již podesáté svátek

    17. dubna se již tradičně po celém světě slaví svátek populární argentinské odrůdy Malbec. Malbec je známý pro svou temnou až...

    Jan Pešek15.4.2020
  • Předjaří v Benjaminu

    Benjamin si v předjarním čase připravil menu, které vychází především z půdních plodin. Tedy vše, co roste v zemi, například brambory,...

    Jan Pešek5.3.2020
  • Kančí hody v La Verandě

    Výtečné maso špičkové české zvěřiny v rozmanité úpravě podle různých národních receptů bude únorovým žolíkem oblíbené staroměstské restaurace La Veranda. Již...

    Jan Pešek30.12.2019
  • Listopad ve znamení nejlepšího šampaňského

    Už po třinácté se mohou všichni milovníci šampaňského a netradičních gastronomických zážitků těšit na unikátní festival Grand Jour de Champagne, který...

    Jan Pešek4.11.2019
  • Listopad ve znamení lanýžů i v restauraci Grand Cru

    Sezóna lanýžů právě vrcholí a proto Fine diningová restaurace Grand Cru, v čele s šéfkuchaři Svatoplukem Hemmerem a Sašou Pavlovičem, připravuje...

    Jan Pešek30.10.2019
  • Hon na ústřice v La Verandě

    Sezóna ústřic právě začala. A přestože milovníci těchto chuťově jedinečných mořských plodů tvrdí, že nejlepší ústřice je vždycky samotná, maximálně pokapaná...

    Jan Pešek24.10.2019
  • Pražský Benjamin v průvodci Michelin

    Restaurace Benjamin v pražských Vršovicích se dostala po pouhém roce působení do Michelinského průvodce. Utajená restaurace na nefrekventované ulici vyniká svým...

    Jan Pešek24.9.2019
  • Hergetova cihelna láká na podzim plný chutných překvapení

    Podzim plný kulinářských akcí. Oblíbená malostranská restaurace Hergetova cihelna má pro své hosty připravený pestrý podzimní program. V týdnu od 23....

    Jan Pešek23.9.2019
  • Restaurace Sia plánuje týden okořeněný chilli papričkami

    Šéfkuchař Jiří Štift z asijské restaurace Sia, která spadá do gastronomické aliance Together, a jeho tým se rozhodli navázat na úspěch...

    Jan Pešek16.9.2019
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
  • Villa Journal
    Villa journal je jediný časopis zaměřený na rezidenční bydlení a orientuje se na špičkové realizace, moderní architekturu a nadstandardní služby z této oblasti.