Sociální sítě
Nahoru

Karbonové šperky Lussien v klenotnictví Altman

Tradiční setkání českých hodinářů, pod hlavičkou portálu iLuxus.cz a exkluzivního dvouměsíčníku Top Class, tentokráte přilákalo nejenom tradiční výrobce, jakým je Luděk Seryn, Ondřej Berkus nebo Martin Brož, který dnes vyrábí hodinky pod značkou Prokop & Brož spolu s Janem Prokopem, ale také zástupci poměrně nové české klenotnické značky Lussien. Ta, jak jsme již informovali, se specializuje na produkci originálních šperků z karbonu, zlata a diamantů.

A jelikož setkání v luxusních prostorách Chagall’s Club Restaurantu, a to přímo v privátním salonku v zadním traktu restaurace, neslouží pouze k seznámení sběratelů osobně s hodináři, ale také k budování obchodních vztahů, podařilo se domluvit, že právě zmiňované klenoty Lussien rozšíří nabídku klenotů v Praze. Mladým nadějím se rozhodlo jít naproti rodinné klenotnictví Altman, které má své nejdůležitější reprezentativní prodejny v Plzni a na pražském Václavském náměstí. Karbonové skvosty zde rozšíří expozici luxusních hodinek a šperků už zřejmě od příštího měsíce. Náročné dámy i pánové si tak budou moci vybrat svůj osobní karbonový šperk ještě před Štědrým dnem.

Více z rubriky Diamanty

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.