Sociální sítě
Nahoru

Chutě vín z celého světa

Ve dnech 17. a 18. října 2014 se v překrásných prostorách kostela sv. Vavřince v Hellichově ulici v Praze uskuteční již čtvrtý ročník Tastes of the World. Sejdou se zde nejen milovníci dobrého vína, ale i vinaři z celého světa, jejichž vína do České republiky exklusivně dováží společnost WineWorld.CZ. V rámci degustace kvalitních vín z různých kontinentů je možné Testovat a porovnávat třeba Sauvignon z Nového Zélandu, USA či Rakouska. Naskytne se příležitost ochutnávat ledové víno z Číny, porovnávat Libanonská vs. Izraelská vína, či užít si víno od našich krajanů ze Slovenska. Čekají na vás ale i čokolády, které vína skvěle doplňují, či delikatesy v podobě francouzských sýrů a uzenin. Chybět nebudou samozřejmě ani digestivy a pálenky.

Více z rubriky Degustace

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.