Sociální sítě
Nahoru

Nový prsten Cosmos zachycuje nezapomenutelné okamžiky života

Halada představuje novou kolekci prstenů, které jsou díky výjimečnému nekonvenčnímu designu a mimořádné variabilitě předurčeny stát se ikonickým šperkem tohoto zavedeného rodinného klenotnictví. Prsten Cosmos je osobním klenotem vyjadřujícím energii života a zvěčňujícím jeho klíčové momenty. Prsten tvoří jednotlivé planetky coby trojrozměrné protějšky kruhu, jejichž spojení vytváří neotřele efektní celek. Právě nepravidelnost dává šperku osobitý charakter. Neobvyklý tvar a provedení prstenu rozehrávají zářivou hru světel a odlesků umožňující vnímat energii vzácného kovu. V základní variantě jsou prsteny Cosmos dostupné v provedení z bílého, žlutého a růžového 18kt zlata. Další efekty a unikátní styl vznikají kombinací dvou nebo tří prstenů v různých odstínech zlata. Prsten Cosmos je možné nosit také jako nepřehlédnutelný přívěsek na řetízku.

Důležitým prvkem nového prstenu je individuální konfigurace,“ vysvětluje Eric Halada a dodává: „Cílem bylo navrhnout šperk, který bude symbolizovat život. Jeho energii a vzácné momenty.“

Prsten Cosmos, s cenovkou od 39 900 Kč, si každý nositel přizpůsobuje podle svého – může přidávat diamanty nebo barevné drahokamy. Každý kámen je symbolem, vzpomínkou na člověka či událost, při které byl darován – významná jubilea, výročí, maturita, založení rodiny apod. Během let se tak prsten mění, stává se více a více jedinečným, stejně jako váš život. Cosmos je tím nejosobnějším klenotem, který v kolekci Halada najdete.

Více z rubriky Extra dárky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.