Sociální sítě
Nahoru

T.G.I. Friday´s Na Příkopech v novém kabátě

Šťavnaté steaky, poctivé hamburgery, čerstvé saláty, fenomenální koktejly a vyhlášené tutovky z jídelníčku T.G.I. Friday´s se nyní v pobočce Na Příkopě budou servírovat ve zcela novém, atraktivnějším prostředí. Nově zrekonstruované restauraci vládne nadčasovost a americký styl vyzdobený nejznámějšími symboly U.S.A. Nový design restaurace podtrhuje základní myšlenku podniku: T.G.I. Friday´s je východ z všedních dnů, místo pro relax, kde se budete každý den cítit jako v pátek odpoledne. Své místo zde najde každý, kdo chce být v centru dění, i ten, kdo je raději v ústraní. Všichni se ale stále můžou těšit na svá oblíbená jídla, která po rekonstrukci z osvědčeného jídelníčku rozhodně nezmizela. „Stejně jako se dlouhodobě snažíme zvyšovat kvalitu našich jídel a nápojů a také personálu, postarali jsme teď o místo, kde s námi naši hosté tráví čas. Věříme, že se budou v novém prostředí cítit opravdu dobře a uvolněně“, dodává manažerka pobočky T.G.I. Friday´s Na Příkopě Helena Šochmanová.

Bohatý jídelníček T.G.I. Friday´s měly možnost ochutnat také děti zařazené v programu Pomoz mi do života, který provozuje nadace Dejme dětem šanci. Restaurace T.G.I. Friday´s nabídla těmto dětem na závěr jejich víkendového setkání slavnostní oběd zdarma. Personál podniku tak roznosil celkem 30 obědů pro děti z dětských domovů a jejich doprovod. Kromě toho darovala restaurace T.G.I. Friday´s nadaci také poukázky do tomboly, jejíž výtěžek byl rovněž použit ve prospěch dětí z ústavní péče.

Podpory ze strany T.G.I. Friday´s si velice vážíme. Mimo finanční podpory je pro nás velice přínosné i to, že se o nás prostřednictvím prodejní akce dozvědí i zákazníci restaurace, kteří se mohou do podpory dětí následně zapojit“, říká ředitelka a zakladatelka nadace DEJME DĚTEM ŠANCI Michaela Chovancová. Spolupráce mezi nadací a restaurací s vyvrcholí v říjnu. Celý měsíc od slavnostního znovuotevření pobočky Na Příkopě totiž poputuje z každého objednaného hamburgeru ve všech třech pražských restauracích 5 Kč na konto nadace.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.